UK Bookmakers

Președintele a promulgat legea privind incompatibilitatea parlamentarilor cu funcţii de conducere în firme

Scris de Valentina Postelnicu. Posted in Politica


Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției. Legea prevede că parlamentarii nu pot exercita funcţii de conducere în firmele care desfășoară activități comerciale.
Camera Deputaţilor a adoptat, la începutul lunii aprilie, propunerea legislativă care prevede incompatibilitatea calității de deputat şi senator cu exercitarea funcţiilor de conducere în consiliul de administraţie la societăţi comerciale care desfăşoară efectiv activităţi comerciale.

Organizarea alegerilor locale parțiale în peste 40 de localități, aprobată de Executiv

Scris de Valentina Postelnicu. Posted in Politica


Românii, chemati din nou la vot. Pe 11 iunie, în peste 40 de localități din țară, din care cinci municipii, se organizează alegeri parțiale, în urma vacantării posturilor de primari, din diferite motive, inclusiv câștigarea mandatelor de parlamentar. Marile bătălii se vor da în marile orașe municipii de județ Craiova, Târgu Jiu, Roman, între candidații PSD și PNL. Guvernul a decis, joi, în ședință, data scrutinului și calendarul acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale.

TSD Baia Mare a oferit un strop de bucurie unei familii nevoiașe

Scris de PSD. Posted in Politica


Tinerii social-democrați băimăreni continuă șirul acțiunilor sociale, dăruind, de această dată, alimente și jucării unei familii cu trei copii din Baia Mare. După acțiunea desfășurată cu ocazia Zilei Femeii, când au oferit flori și zâmbete pacientelor internate pe Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, sâmbătă, 8 aprilie 2017, alături de OFSD Baia Mare, OFSD Maramureș și PSD Baia Mare, aceștia au plantat 200 puieți în zona cartierului Firiza, pentru un aer mai curat și un mediu mai sănătos.
În cursul acestei săptămâni, reprezentanți ai TSD Baia Mare, alături de președintele organizației de tineret, Ciprian Podar, au donat sânge, iar bonurile valorice au fost oferite unei familii nevoiașe din municipiul nostru. ”Am aflat despre acest caz social și am rămas adânc impresionați de povestea familiei care are trei copii, dintre care doi sunt premianți, iar fetița are șase ani.

Conflictul Ponta-Dragnea continuă: Ponta vorbește despre prostiile «Cârmaciului» din Teleorman; Dragnea: Eu nu sunt nici naş, nici fin cu Coldea

Scris de Valentina Postelnicu. Posted in Politica


Conflictul Ponta-Dragnea continuă. Victor Ponta a scris pe Facebook că nu dorește să comenteze ”prostiile și minciunile” «Cârmaciului» din Teleorman. În replică, liderul PSD Liviu Dragnea îi transmite: ”Eu nu sunt nici naş, nici fin cu Coldea!”.
Victor Ponta a scris duminică, pe Facebook, că nu ar comenta „minciunile şi prostiile Cârmaciului din Teleorman” pentru că sunt lucruri mai importante de făcut, dar trebuie să răspundă „la nişte murdării şi aberaţii”. El se referea la declarația președintelui PSD, care spunea, duminică seara, la România TV, că a observat în ultima perioadă o serie de atacuri ”coordonate” împotriva sa, atât din partea unor politicieni precum Victor Ponta sau Daniel Constantin, cât şi din partea unor jurnalişti de la diferite publicaţii.

Zeci de saci de mizerii adunați de tinerii social-democrați de pe malul Barajului

Scris de PSD. Posted in Politica


Sâmbătă, 1 aprilie 2017, cu începere de la ora 10.00, tinerii social-democrați băimăreni, alături de președintele filialei municipale al TSD, Ciprian Podar și însoțiți de președintele PSD Baia Mare, Florin Tătaru și președintele Ligii Elevilor, Alex Adelin Tătar au ecologizat malul lacului de acumulare Firiza. În doar câteva ore, inimoșii tineri au adunat zeci de saci de mizerii aruncate pe malul Barajului, o acțiune care ne conștientizează că trebuie să respectăm mediul înconjurător. Despre implicarea tinerilor social-democrați în ecologizarea orașului a vorbit Ciprian Podar, liderul TSD Baia Mare.

Liderii UE au semnat declaratia de la Roma: Vom face Uniunea Europeana mai puternica

Scris de ZR. Posted in Politica


In aplauzele celor prezenti la summitul de la Roma, organizat cu ocazia impliniirii a 60 de ani de la semnarea tratatului fondator al Comunitatii Europene, liderii tarilor membre UE au promis ca vor face Uniunea Europeana mai puternica si mai rezistenta.
"Vom face Uniunea Europeana mai puternica si mai rezistenta, printr-o si mai mare unitate si solidaritate intre noi si prin respectarea normelor comune. Unitatea este atat o necesitate, cat si o alegere libera. Pe cont propriu, am fi marginalizati de dinamicile globale. Cea mai buna modalitate prin care le putem influenta este sa ramanem impreuna", se arata in declaratia semnata la Roma.

Declaratia finala pastreaza paragraful in care se vorbeste Europa cu mai multe viteze, dar si de posibilitatea extinderii in continuare a Uniunii.

După un mandat de senator, ieșit din…”Sistem”, Cici s-a relansat. S-a întors în showbiz să bată toba!

Scris de Florian Gheorghe. Posted in Politica


După un mandat lăudat de senator, Ciprian Rogojan a ajuns să bată iar toba. La modul propriu, nemaifiind în aparatul executiv, politicianul s-a reîntors pe scenă, ca muzician, cu un nou proiect muzical, Tahon.
Sâmbătă, 25 martie, în Sala Polivalentă din Baia-Mare, percuționistul Cici a ales să-și probeze noile sale piese urcând pe scenă cu Doru Todoruț, solistul de la Deepcentral, în calitate de solist Tahon.
Deși momentul ales pentru debut a fost unul dificil, în deschiderea unei importante gale de sporturi de contact, audiența fiind una atipică, duo-ul Tahon a fost aplaudat, poate și pentru că drumul politic al lui Ciprian Rogojan a plecat din Baia Mare, oraș de unde este originar, și unde își mai are biroul ca om politic, percuționistul fiind președinte executiv ALDE Maramureș.

Europarlamentar român: Șeful statului și Guvernul să ceară să fim primiți în Schengen, acum

Scris de Valentina Postelnicu. Posted in Politica


Europarlamentarul Siegfried Mureşan a declarat, duminică, la Alba Iulia, că mesajul cu care şeful statului şi guvernul trebuie să-l transmită în Europa e ca ţara noastră să fie acceptată în Schengen acum pentru ca românii să nu fie suspicioşi atunci când se discută de Europa cu două viteze.
”Pe bună dreptate, noi dacă auzim de Europa cu două viteze, ne e teamă fiindcă ne gândim: principalii paşi de integrare, Euro şi Schengen, sunt acei paşi de integrare la care noi încă nu am participat. Deşi la Schengen ştim foarte exact că îndeplinim condiţiile de aderare, condiţiile tehnice şi decizia nu se ia în favoarea noastră.

ALDE a decis să îi retragă sprijinul politic lui Daniel Constantin; Grațiela Gavrilescu, propusă să îl înlocuiască în Guvern

Scris de Valentina Postelnicu. Posted in Politica


ALDE a decis, duminică, să îi retragă sprijinul politic lui Daniel Constantin. El este ministru al mediului și vicepremier, în Executivul Grindeanu. În locul lui, ALDE o propune la ministerul Mediului și ca vicepremier pe Grațiela Gavrilescu, cea care în prezent este ministru pentru Relația cu Parlamentul. Constantin a anunțat deja că această decizie nu este statutară și nu o recunoaște.
Daniel Constantin a anunțat că va demisiona din funcţiile din Guvern dacă i-o va cere premierul Sorin Grindeanu.

Apare un nou partid: ”Alianţa Politică Strada”, formată din protestatari, şi-a înregistrat denumirea şi sigla

Scris de LB. Posted in Politica


Apare un nou partid politic. Grupul de iniţiativă Alianţa Politică Strada a anunţat, vineri, că a făcut primii paşi pentru înfiinţarea unei formaţiuni, formată din protestatari, prin înregistrarea numelui şi a siglei, urmând ca actele să fie depuse la Tribunal.
“Astăzi, 24 martie 2017, s-au făcut paşi importanţi în vederea apariţiei în scena politică din România a unei noi formaţiuni născută din rândul protestatarilor, prin înregistrarea numelui şi a siglei, urmând ca, în scurt timp, actele să fie depuse la Tribunal.Denumirea acestei formaţiuni este Alianţa Politică Strada, iar membrii săi fondatori sunt câţiva dintre cei mulţi care au participat, zi de zi, la protestele străzii”, se arată într-un comunicat transmis de Grupul de iniţiativă Alianţa Politică Strada.
Grupul de iniţiativă precizează că are în componenţă sa “doar persoane care nu au făcut până acum politică”.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2017