UK Bookmakers

Autoritățile maramureșene și băimărene s-au întâlnit cu ambasadorul Republicii Polone

Scris de IP. Posted in Politica


Ambasadorul Republicii Polone în România, Excelența Sa Marcin Wilczek, a efectuat o vizită oficială în Baia Mare joi, 25 mai, fiind primit, la Palatul Administrativ, de prefectul județului Maramureș, Sebastian Mihai Lupuț, președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea și primarul municipiului, Cătălin Cherecheș.
Excelența Sa Marcin Wilczek a declarat că a mai fost în Maramureș cu alte ocazii, în vizite private, și că a citit foarte mult despre județul nostru. Ambasadorul s-a referit la investitorii polonezi din Maramureș, care au aici condiții bune de dezvoltare, dar care întâmpină probleme în ceea ce privește găsirea forței de muncă necesare.

Ambasadorul Republicii Polone s-a întâlnit cu oficialii din Maramureș și Baia Mare, în biroul președintelui Consiliului Județean

Scris de CJMM. Posted in Politica


Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, prefectul județului Maramureș, Sebastian Lupuț și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș au avut o întrevedere joi, 25 mai 2017, cu Excelența Sa Marcin Wilczek, ambasadorul Republicii Polone în Romania, în cabinetul președintelui Consiliului Județean. E.S. Marcin Wilczek a venit însoțit de Dorota Jeżyk, funcționar al Ambasadei Poloniei, iar discuțiile s-au întins pe parcursul unei ore, fiind abordate teme de interes local și general.
Ambasadorul Republicii Polone a arătat că nu se află pentru prima data în județul nostru, anul trecut petrecând aici un concediu incognito, alături de familie. ”Înainte de a alege județul dumneavoastră, am citit foarte multe despre Maramureș, iar acum sunt convins că este o parte foarte frumoasă a României.

PNL Maramureș condamnă manevrele electorale de culise în campania pentru Primăriile Baia Sprie și Ulmeni

Scris de Ionel Bogdan. Posted in Politica


PNL Maramureș a anunțat imediat după stabilirea datei alegerilor locale parțiale că vă face o campanie corectă, bazată pe proiecte și nu pe atacuri la persoane sau pe strategii politice oneroase. Acesta este modul în care noua echipă de conducere a PNL Maramureș înțelege să facă politică, pentru oameni și nu pentru grupuri de interese.
Din păcate, unele partide și unii politicieni  nu au înțeles nimic din mesajele transmise de români în ultima vreme. Specularea ambițiilor personale și manevrele de culise rămân pentru mulți principalele arme electorale, în speranța că vor afecta voturile PNL în această campanie.

Președintele PSD, Liviu Dragnea s-a întâlnit cu primarii social-democrați din Maramureș

Scris de PSD. Posted in Politica


Aflat în Maramureș încă din seara zilei de vineri, 19 mai, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a participat la Gala Ambasadorilor, eveniment organizat în cadrul celei de-a treia ediții a Zilelor Maramureșului, unde i s-a conferit titlul de Ambasador al Turismului Maramureșean. Sâmbătă, 20 mai, Liviu Dragnea, președinte central al PSD s-a întâlnit la sediul filialei județene a partidului cu primarii social-democrați din Maramureș. Alături de șeful PSD s-a aflat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, președinte al Consiliului Județean, deputatul Gheorghe Șimon, vicepreședinte al PSD la nivel central și secretarul executiv al filialei județene, Dragoș Titea, secretar de stat în Ministerul Turismului.  Au fost prezenți la întâlnire și senatorul Liviu Marian Pop, deputații Călin Matei și Sorin Bota, dar și consilierii județeni PSD.

Liviu Dragnea: ”Titlul de Ambasador al Turismului Maramureșean mă onorează!”

Scris de CJMM. Posted in Politica


Vineri, 19 mai 2017, cu începere de la ora 19.00, la Castel Transilvania a avut loc Gala Ambasadorilor, eveniment organizat de Consiliul Județean Maramureș și Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” în cadrul ”Zilelor Maramureșului”, unde s-au înmânat titlurile de „Ambasadori ai Turismului Maramureşean” unor personalități din diverse domenii de activitate. Programul artistic a fost oferit de artişti maramureşeni consacraţi precum Paula Seling, Adi Sână, Dumitru Fărcaș, Ducu Bertzi, Grigore Leșe. Totodată, a avut loc și prezentarea costumelor tradiționale din garderoba Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”, intitulată Colecția „Lada de Zestre”. Participanții au servit specialități din gastronomia românească dar și din cea internațională, preparate de chef Niculai Tand.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea va fi prezent la acțiuni din cadrul ”Zilelor Maramureșului”

Scris de CJMM. Posted in Politica


Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților va fi prezent vineri, 19 mai 2017, la Gala Ambasadorilor din cadrul evenimentului ”Zilele Maramureșului”. În cursul zilei de sâmbătă, 20 mai, în programul vizitei sale în Maramureș este prevăzută o întâlnire de lucru la UAC Dumbrăvița, unde va discuta cu investitorii. Tot sâmbătă va avea loc o întâlnire și la Aeroportul Internațional Maramureș, unde au fost stabilite discuții între președintele Liviu Dragnea, conducerea Aeroportului Internațional, conducerea Consiliului Județean Maramureș și reprezentanți ai UAC Dumbrăvița, cu privire la investițiile la aeroport și cele din jurul aeroportului, care au ca scop dezvoltarea de facilități industriale noi.

Sediile Birourilor electorale de circumscriptie si programul de activitate

Scris de IP. Posted in Politica


  În temeiul prevederilor art.10 alin.(2) și art.29 din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, pentru modificarea Legii administrației publice locale nr.215/2001, precum și pentru modificarea și completarea Legii 393/2004 privind Statutul aleșilor locali;
  Coroborat cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 251/2017 privind stabilirea datei alegerilor locale parțiale pentru primari în unele circumscripții electorale;
  În vederea desfășurării alegerilor locale parțiale pentru primari în  orașele Baia Sprie și Ulmeni, Prefectul județului Maramureș aduce la cunoștință publică următoarele:

Achiziții în Parlament: Deputații cumpără mașini și repară toaletele, senatorii își modernizează parcarea

Scris de Valentina Postelnicu. Posted in Politica


Achiziții în Parlament. Potrivit anunțurilor de licitații deschise, postate pe site-urile Camerei Deputaților și Senatului, deputații vor să cumpere în perioada următoare mașini, pentru organizarea la București a cele de-a 63-a sesiuni anuale a Adunării Parlamentare NATO și repară toaletele, iar senatorii își repară parcarea exterioară.
Camera Deputaților își propune să achiziționeze trei tipuri de autoturisme: de protocol, pentru delegatii  și pentru transportul a mai putin de 10 persoane. Cele de protocol snt limuzine de culoare negru metalizat, de lux, de 4000 cc, cu tapiţerie din piele, scaune încălzite, temperatură reglabilă individual, măsuţe pliabile, suport de pahare, cutie frigorifică, geamuri spate şi lunetă fumurii cu jaluzele, dispozitiv de generare a unei reţele WI-FI hotspot, suporţi de steag pe părţile laterale ale maşinii. Valoarea contractului este de peste un milion de euro, potrivit anunțului de licitație, de pe SEAP.

Alegeri locale parțiale pentru primari

Scris de IP. Posted in Politica


Guvernul României a emis, în data de 20 aprilie 2017, Hotărârea nr. 251 prin care a stabilit data alegerilor locale parțiale pentru primari pentru data de 11 iunie 2017. Circumscripțiile electorale în care se organizează alegeri locale parțiale pentru primari în județul Maramureș sunt orașul Ulmeni și orașul Baia Sprie.
Hotărârea intră în vigoare în data de 7 mai 2017. În aceeași data intră în vigoare și Hotărârea de Guvern nr. 252 pentru aprobarea calendarului acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale parțiale. Conform calendarului, cel mai târziu în data de 9 mai 2017 va fi desemnat președintele biroului electoral județean și a locțiitorului acestuia, în ședință publică, prin tragere la sorți, de către președintele tribunalului.

Un senator PSD propune ca deţinuţii să se ocupe de îngrijirea monumentelor istorice; Ce i-a răspuns ministrul Justiției

Scris de Valentina Postelnicu. Posted in Politica


Un senator PSD propune ca deţinuţii să se ocupe de îngrijirea monumentelor istorice. El a transmis, pe Facebook, o scrisoare deschisă actualului ministru, Tudorel Toader, ministrului Apărării Naţionale, Gabriel-Beniamin Leş, şi ministrului Culturii, Ioan Vulpescu. Răspunsul ministrului Justiției a venit tot pe pagina de socializare. Acesta i-a scris un mesaj în care spune că este de acord și că inițiativa acestuia este una foarte bună.
„Recenta decizie a Curţii Europene a Drepturilor Omului pronunţată în materia condiţiilor de detenţie din România a reprezentat un prilej de amplă dezbatere asupra paşilor de urmat în soluţionarea problemei supraaglomerării penitenciarelor şi a respectării drepturilor fundamentale. Până la punerea în practică a strategiilor şi a planurilor de reintegrare socială a deţinuţilor, precum şi de reabilitare a infrastructurii penitenciare, aş dori să vă supun atenţiei un proiect prin care persoanele aflate în executarea unor pedepse să contribuie la îngrijirea monumentelor istorice aflate în raza teritorială a locului de detenţie”, se arată în scrisoarea deschisă semnată de senatorul PSD.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2017