Patru români au fost condamnați la închisoare în Franța pentru uciderea unui primar

Scris de LB. Posted in Justitie


Doi români au fost condamnați vineri în Franța la câte 20 de ani de închisoare pentru o crimă comisă în 2013, când au jefuit și au ucis un primar, informează sudouest.fr.
Judecătorii de la curtea de justiție  Charente-Maritime Assize din Saintes i-au condamnat vineri pe Vasile Lazar și Roméo-Virgil Lazăr la câte 20 de ani de închisoare pentru jefuirea și uciderea primarului Michel Reutin, primarul comunei Semussac din departamentul francez Charente Maritime.
Crima a avut loc în februarie 2013, într-o localitate din vestul Franței. Românii au pătruns în casa Michel Reutin, l-au legat şi l-au bătut.
Au plecat din casa lui cu 6.000 de euro şi mai multe bijuterii, dar, din cauza loviturilor foarte puternice, bărbatul a murit, potrivit rezultatelor autopsiei. Românii condamnați au vârste între 29 și 41 de ani.



În acelaşi caz, alţi doi români, complici ai ucigaşilor, Marinica Bojin și Daniel Drăghici  au fost condamnaţi la şase, respectiv patru ani de închisoare.

Sentința nu este însă definitivă, cei patru acuzați au la dispoziție 10 zile să facă apel la această decizie.

http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/patru-romani-au-fost-condamnati-la-inchisoare-franta-pentru-uciderea-unui-primar-1777962

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024