Arafat pierde procesul cu un ziar clujean, pe tema SMURD - licitaţii trucate

Scris de Mihai Bacalu. Posted in Justitie


Magistratul Camelia Balint, din cadrul Tribunalului Cluj a respins vineri acţiunea de solicitare de daune de imagine, introdusă de medicul Raed Arafat, faţă de jurnalistul Liviu Alexa, editorul publicaţiei Ziar de Cluj.

Alexa scrisese despre medic, la începutul anului, că ar fi sprijinit firma Deltamed în câştigarea unor licitaţii pentru furnizarea de ambulanţe, în vremea în care ocupa funcţia de secretar de stat, societatea fiind contorlată de un apropiat al acestuia.

http://www.ziardecluj.ro/raed-arafat-si-dan-vasile-gorgan-baietii-destepti-din-sistemul-de-urgenta

Arafat l-a acţionat în instană, pentru prejudicii de imagine, solicitând daune morale în valoare de 100.000 de euro. Medicul s-a prezentat la toate termenele de judecată.

Abia la ultimul termen, avocatul lui Arafat a cerut extinderea acţiunii şi asupra firmei Call Mania, pe care o suspectează că ar sta în spatele publicaţiei, pe baza cererii de înregistrare a mărcii Ziar de Cluj, în data de 18 septembrie 2014, dar magistratul a respins cererea ca tardiv formulată.

Decizia Tribunalului poate fi atacată cu apel, în termen de 30 de zile de la comunicare.

Solutia pe scurt:

Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul RAED ARAFAT împotriva pârâţilor LIVIU DORU ALIN ALEXA şi publicaţia “ZIAR DE CLUJ”, ca neîntemeiată, împotriva pârâtului LIVIU DORU ALIN ALEXA şi, ca fiind formulată împotriva unei părţi lipsită de capaciatte procesuală pasivă, în ceea ce priveşte publicaţia “ZIAR DE CLUJ”.

Obligă reclamantul să plătească pârâtului LIVIU DORU ALIN ALEXA suma de 1860 lei, cheltuieli de judecată.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Calea de atac se depune la Tribunalul Cluj. Pronunţată în şedinţa publică din 19.12.2014.

http://oradecluj.oradestiri.ro/arafat-pierdut-procesul-cu-un-ziar-clujean-pe-tema-licitatiilor-cu-ambulante-smurd/#.VJRDo_8tqA

http://oradecluj.oradestiri.ro/arafat-pierdut-procesul-cu-un-ziar-clujean-pe-tema-licitatiilor-cu-ambulante-smurd/#.VJRDo_8tqA

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024