­­­­­­­­­­­APC România se implică în programul Școala ALTFEL

Scris de Costel Stanciu. Posted in Educatie


Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România - APC România, organizaţie neguvernamentală apolitică şi nonprofit, organizează în Săptămâna ALTFEL o serie de evenimente dedicate tinerilor consumatori.
APC România organizează de mulți ani evenimente dedicate tinerilor, fie că acestea se desfășoară în Săptămâna Altfel sau nu. De la seminarii cu studenții sau elevii de liceu și până la implicarea activă a studenților voluntari în organizație.
Pentru anul acesta în Saptamana Școala ALTFEL, vom avea următorul program:


Universitatea “Nicolae Titulescu” București
1.      “Antreprenoriatul – modele de succes pentru un stil de viaţă sănătos” - 7 aprilie 2015, orele 12.00 – 14.00, Amfiteatru A3. La acest seminar vor susține discursuri reprezentanții următoarelor societăți:
·          Bio Tradiții  "Continuăm Tradițiile Sănătoase" București – magazin on-line de produse Bio/Naturale/Tradiționale – lectori Bianca Preda și Codrut Ganea;
·         Bunicel – Producător de dulcețuri artizanale, Argeș  - lector Mihai Zaharia;
·         Ferma Heroiu – Producător de suc natural de mere, Argeș –lector Mihai Heroiu;
·         Fagurele cu Miere – Producător de miere natural, Dobrogea – lector Dan Capitanu;
·         Perla Moldovei – Producător de apă naturală alcalină cu PH 8.8, Bacău – lector Gabi Stoian;
·          Hiperambrozia – Producător de biscuiți vegani, București – lector George Ioniță;
·         Natural Bucovinean - Producător de săpunuri naturale Suceava – lector Florin George Ioniță.
La acest seminar studenții pot vedea o expoziție cu produse naturale, dar și pot învăța de la acești producători locali care este secretul business-ului lor.
 
2.      “Impactul nutriţiei asupra sănătăţii dentare” - 8 aprilie 2015, orele 10.00 – 12.00, Amfiteatru A1 - lector dr. Adel Massarani, Clinica Dental One. Studenții pot afla care este legătura între alimentație și sănătatea dentară, ce alimente dăunează și ce alimente sunt benefice.  
 
3.       “Alimentaţia Sănătoasă: principiu de bază “ -  9 aprilie 2015, orele 10.00 – 12.00, Amfiteatru A1 – lector dr. Silviu Bănăţeanu, Centrul Medical Sanador. Este foarte important să mâncăm sănătos, iar acest lucru se învață cât mai devreme. O alimentație echilibrată este în general calea către o viață mai liniștită.
 
La Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir” Dl. Conf. Univ. Dr.Costel Stanciu, Președinte APC România va susține pe data de 9 aprilie 2015 un seminar despre Capcanele Comerțului Online, la ora 12.00 în Sala 39 a universității. Studenții vor intra în tainele comerțului online și vor afla care le sunt drepturile atunci când achiziționează produse de pe internet.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024