Ia cascheta, neamule!

Scris de IR Rosiianu. Posted in Edi(c)torial


Cand inca nu-mi terminasem de baut cafeaua, la fix 9:06 am fost sunat de o voce mai mault sau mai putin diafana, dar care se scremea foarte sa fie autoritara.
Pana sa ma dezmeticesc despre ce e vorba persoana care sustinea sus si tare ca i-am adus atingere imaginii publice se imbatosase ceva.
Abia cand mi-a zis ca am afectat grav si iremediabil imaginea Jandarmeriei Romane am inteles ca e vorba in propozitiune de nimeni alta decat locotenentul Ardelean Codruta Ioana, nimeni altul decat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean „Pintea Viteazul” Maramures.
Cand cea care a spus ca e ea a fost intrebata daca si poate demonstra telefonic ca ea este a tacut, i-am spus ca eu sunt Bin Laden.

I-am retezat maul si am rugat-o sa nu se mai ratoiasca la mine, ca nu sunt subalternul ei si ca daca are ceva de spus, s-o spuna pe un ton civilizat, nu cu muschii incordati, asa cum fac – de regula! – mai toti purtatorii de caschete si legitimatii.
Cu atat mai mult cu cat e weekend si pentru mine.
Cu vocea inmuiata bine fata mi-a spus ca cele doua comunicate de presa cu care am pus-o la zid nu ar fi fost scrise de ea, pentru motivul ca ea, in aceasta perioada, s-ar fi aflat in concediu.
Mai mult, incercand sa-si argumenteze cumva sustinerile, mi-a zis textual „eu am anuntat presa ca sunt in concediu”.
Deci, m-a injurat de mama!
Adicatalea NecenzuratMM si StirileMM nu fac parte din „presa locala”!
M-am iritat atunci si dupa ce i-am spus ca daca nu fac parte din aceasta presa de ce imi trimite comunicate si alte informatii, fata a dat-o cotita.
Prin urmare, i-am spus ca astept o adresa oficiala din care sa rezulte ca ea nu e vinovata de redactarea acelor communicate si ca daca va face asta, in numele profesionalismului si a unei corecte informari a cititorilor, voi face imediat rectificarile necesare.
Logic, i-am cerut sa si spuna cine e autorul, ca sa acuzam acea persoana!
Cat despre „imaginea sifonata a Jandarmeriei”  asta e o gogorita, pentru ca INDIFERENT de persoana care a scris comunicatele, tot prost si agramat si fara acorduri sunt scrise.
Asa ca… s-avem pardon!

PS
La ora 9:47 l-am sunat pe colonelul Ioan Hossu, inspectorul sef imputernicit la IJJ Maramures.
N-a raspuns!

PPS
Eu astept comunicatul locotenentei cu cascheta, precum si scuzele de rigoare pentru tonalitatea cu care a inceput discutia cu mine.
Cand voi fi in posesia acelui comunicat, garantez ca voi opera imediat rectificarile de rigoare.

http://www.necenzuratmm.ro/justitie/43400-purtatorul-de-cuvant-al-jandarmeriei-maramures-e-acuzat-de-port-ilegal-de-inteligenta.html

http://www.necenzuratmm.ro/administratie/43405-purtatorul-de-cuvant-al-jandarmeriei-maramures-insista-sa-ne-convinga-de-faptul-ca-e-agramat.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

0 #1 Alz 05-05-2014 10:17
Cu regret constat ca rectificarile dvs lipsesc. Nu mai garantati in numele profesionalismu lui. Stiu ca nu va trece de dvs acest comment. Nu cred ca pana in prezent nu ati primit un material oficial care sa indice persoana ( probabil vreun colonel comunist ) care a elaborat comunicatele in cauza.
Citat
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024