Ce trebuie sa faci pentru a alunga ghinionul din viata ta, in functie de zodie

Scris de ELE. Posted in Economie


Pentru unii nativi, anul 2015 va fi unul al provocarilor, iar norocul nu ii va insoti mereu, motiv pentru care astrele ii indeamna sa renunte la anumite obiceiuri sau sa isi asume mai multe riscuri.
Afla ce iti rezerva anul viitor, in functie de zodia in care te-ai nascut, si ce trebuie sa faci pentru a alunga ghinionul din viata ta, astfel incat sa-ti atingi mai usor obiectivele.

Berbec

Firea ta incapatanata isi va spune cuvantul si in 2015. Te vei confrunta cu mici conflicte la locul de munca sau in familie si nu ar strica sa incerci sa atragi mai multe energii pozitive in viata ta. Pentru a alunga ghinionul din viata ta trebuie sa renunti la vechile obiceiuri si sa fii deschisa la noi experiente. Sfat: poarta pietre semi-pretioase sau haine in culori aprinse, cum ar fi rosu.

Taur

Anul 2015 se anunta a fi unul promitator pentru tine. Vei avea sanse foarte mari sa iti schimbi serviciul, sa incepi o relatie noua sau sa pleci in strainatate. Cu alte cuvinte, norocul te va insoti aproape la orice pas, dar pentru a tine complet ghinionul la distanta trebuie sa renunti la prejudecati si sa nu iti fie teama sa incerci lucruri noi. Sfat: poarta culori pastelate, bijuterii cu piatra zodiei sau diamante.

Gemeni

2015 se anunta un an destul de bun pentru tine, dar pentru a fi complet ferita de ghinioane trebuie sa renunti la orgolii si sa inveti sa fii mai buna cu persoanele din viata ta. Renunta la egoism si incearca sa fii mai putin infumurata atunci cand trebuie sa te implici in anumite activitati, nu stii niciodata de unde sare iepurele. Sfat: poarta bijuterii din argint si incearca sa te feresti de locurile cu incarcatura emotionala.

Citeste mai departe: http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/horoscop-2015-ce-trebuie-sa-faci-pentru-a-alunga-ghinionul-din-viata-ta-in-functie-de-zodie-rac-43608

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024