UK Bookmakers

Consilierii județeni au votat, pentru al treilea an la rând, proiectul ”Primul ghiozdan” destinat elevilor din clasa pregătitoare

Scris de CJMM. Posted in Social


Aleșii județeni au votat, pentru al treilea an la rând, încheierea acordului de cooperare între Consiliul Județean Maramureș, Inspectoratul Școlar Județean și unitățile administrativ-teritoriale comune și orașe, pentru realizarea proiectului ”Primul ghiozdan” în anul școlar 2019 – 2020. Suma de 165 mii lei a fost alocată pentru ca, și în această toamnă, toți elevii care vor intra în clasa pregătitoare, la începutul lunii septembrie, să primească un prim ghiozdan echipat cu cele necesare pentru școală.
Proiectul inițiat de consilierul județean Liliana Moga, în anul 2017 și susținut încă de la început de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a fost votat de toți consilierii prezenți la ședința ordinară a lunii iulie, care s-a desfășurat în Borșa.
Potrivit acordului de cooperare, fiecare ghiozdan va fi echipat cu: penar, creioane colorate, creion grafit, ascuțitoare, radieră, lipici solid, hârtie glasată, bloc mic de desen, caiet cu pătrățele, caiet tip I cu 24 de file.

Acțiunile comune privesc identificarea numărului de copii înscriși în clasa pregătitoare în anul școlar care va demara în luna septembrie și donarea de ghiozdane echipate copiilor din grupul-țintă identificat. Inspectoratul Școlar Județean s-a angajat să identifice grupul țintă și să sprijine instituția județeană în activitatea de distribuire a ghiozdanelor, în timp ce Consiliul Județean achiziționează ghiozdanele și le distribuie elevilor din clasa pregătitoare.
Acțiunea de distribuire a ghiozdanelor va fi realizată, cel mai probabil, în a doua jumătate a lunii august 2019.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020