UK Bookmakers

Ungaria face jocul Rusiei și încearcă să stimuleze separatismul și în R. Moldova

Scris de RGN. Posted in Romania


Joi 22 septembrie, László Kövér, președintele Adunării Naționale a Ungariei, cunoscut pentru pozițiile sale extremist separatiste promovate în vizitele efectuate în România, va vizita regiunea găgăuză, din R. Moldova, transmite Romanian Global News.
În 1992 în plin conflict cu separatiștii pro-ruși din regiunea transnistreană și cu armata rusă, Ungaria a donat o tipografie modernă separatiștilor de la Comrat pentru a-i ajuta să-și difuzeze mesajele și pentru a pune presiune pe Chișinău.

Acum când Rusia presează prin aliatul său german pentru o federalizarea/transnistrizare a R. Moldova, Ungaria își trimitte din nou pionii otrăviți dincolo de Prut.

La Comrat, László Kövér se va întâlni cu guvernatorul regiunii, Irina Vlah, președintele Adunării Populare, Dmitri Constantinov, primarul municipiului Comrat, Serghei Anastasov, și va vizita Universitatea de Stat din Comrat.

Săptămâna trecută a fost la Chișinău ministrul de externe maghiar, Peter Szijjarto.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=22910:ungaria-face-jocul-rusiei-i-incearc-s-stimuleze-separatismul-i-in-r-moldova&catid=47:politic&Itemid=78

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020