UK Bookmakers

Gabriel Zetea: ”Vladimir Petruț a renunțat la calitatea de membru PSD din februarie 2017”

Scris de PSD. Posted in Politica


Primarul de Cavnic, Vladimir Petruț continuă să facă afirmații surprinzătoare la adresa PSD, deși la nivel declarativ a renunțat la calitatea de membru de mai bine de un an de zile. Referitor la ieșirile publice ale edilului Petruț, liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, dar și parlamentarii de Maramureș au poziții tranșante.
”Am citit și eu cu surprindere, azi, declarațiile primarului din Cavnic, Petruț Vladimir despre PSD și despre mitingul împotriva abuzurilor organizat de PSD, sâmbătă, la ora 20,00, la București, în Piața Victoriei și doresc să fac câteva precizări. Primul lucru pe care îl semnalez este acela că Vladimir Petruț nu mai este de facto membru PSD din februarie 2017, când a anunțat PUBLIC că renunță la toate funcțiile deținute în PSD și că nu susține politica partidului. Din lașitate nu și-a depus și demisia din funcția de primar obținută în numele PSD, însă pentru acest lucru îl vor sancționa căvnicarii. Mai mult, sunt de notorietate negocierile purtate în această perioadă cu PNL, ALDE, Pro România, UNPR, pentru a adera la unul dintre aceste partide și e posibil să fie mai multe, însă cu scuzele de rigoare, nu urmăresc activitatea tuturor.

PSD va informa periodic căvnicarii despre activitatea administrației publice locale prin consilierii PSD locali și vom atrage atenția asupra nerealizărilor din acești ani datorate managementului de slabă calitate de la vârful Primăriei Cavnic”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.
Deputatul de Maramureș, Sorin Bota consideră că ”primarul de Cavnic se cere exclus de mult timp din PSD și nu ar fi prima excludere pentru el, acest lucru având loc când era doar simplu membru, în anul 2009 sau 2010, iar în fruntea organizației locale PSD Cavnic se afla fostul primar, Alexandru Dragoș. Trebuie să luăm în calcul excluderea sa, primarii social-democrați din Maramureș solicită acest lucru conducerii partidului încă de anul trecut. Din păcate pentru locuitorii orașului Cavnic, jocul duplicitar politic pe care îl face Vladimir Petruț nu va aduce nimic bun comunității, dar cu siguranță nici imaginii sale. Căvnicarii au astăzi un primar care se preocupă mult mai mult de viitorul său politic decât de interesul cetățenilor”, a declarat deputatul Sorin Bota.
De aceeași părere este și deputatul Călin Matei, care a arătat că, ”în ultimul timp, primarul de Cavnic face declarații total neadevărate și total surprinzătoare la adresa partidului în care se află. Nu cred că la nivelul pretențiilor pe care el zice că le are, de lider politic în Cavnic, se pretează a mai fi membru de partid. Excluderea la modul lui de comportament din ultimul timp, surprinzător și cu multe semne de întrebare, ar fi binevenită”, a declarat parlamentarul de Maramureș, Călin Matei.

Gheorghe Șimon: ”Oameni ca Petruț nu au ce căuta în PSD”
Deputatul de Maramureș, Gheorghe Șimon este mult mai virulent decât colegii săi, afirmând că ”primarului Vladimir Petruț i se aplică foarte bine proverbul care spune că dacă ești prost de mic, când ești mare doar te joci. Face parte din categoria oamenilor fără scaun la cap și toate declarațiile pe care le-a făcut în ultima vreme mă duc cu gândul la faptul că cele cinci legi principale ale prostiei scrise de istoricul și economistul italian Corlo Cipolla au fost concepute pentru el. Excluderea lui Petruț nu este doar necesară, este benefică pentru a nu contamina și alți membri de partid. Noi am văzut ce fel de om este Vladimir Petruț și am convingerea că și căvnicarii se vor convinge în scurt timp, dacă nu au făcut-o încă. Astfel de oameni nu au ce să caute în Partidul Social Democrat și trebuie să ne debarasăm cât mai curând de ei. Asta trebuie să facem acum cu primarul Petruț, să îl excludem, pentru că toate ieșirile sale publice ne dovedesc că acesta nu are nicio legătură cu doctrina social-democrată. Vorbim despre un om fără caracter, fără onoare, pentru care politica este o joacă fără responsabilități”, a conchis deputatul PSD, Gheorghe Șimon.
Senatorul PSD Maramureș, Liviu Marian Pop a precizat că Vladimir Petruț trebuia să își dea demisia de mult timp, mai exact înaintea alegerilor locale din 2016. ”Primarul Petruț pare să aibă o agendă împotriva căvnicarilor și apare o întrebare pertinentă și corectă: dacă nu se regăsește în Partidul Social Democrat, de ce nu a ales să candideze independent în alegeri și nu cu sigla și voturile partidului în spate? Consider că, în acest moment, excluderea sa din partid este necesară dar nu suficientă”, a precizat senatorul PSD Maramureș, Liviu Marian Pop.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020