O femeie care a distribuit informații false despre spitalul modular ATI din Piatra Neamţ, cercetată penal

Scris de DN. Posted in Justitie


Săptămâna trecută, o femeie din Piatra Neamţ a făcut un live pe Facebook în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ. Femeia afirma că spitalul modular ATI este gol.
Spitalul a reacţionat, precizând că în ziua respectivă erau internaţi 25 de pacienţi în stare gravă în secţia ATI, potrivit Mediafax.
Poliţiştii din Neamţ au întocmit un dosar penal după ce femeia respectivă a afirmat, într-o filmare postată pe Facebook, că spitalul modular ATI de la Piatra Neamţ este gol.Răspândirea de informaţii false

„Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini, în care o persoană prezintă informaţii cu privire la gradul de ocupare al spitalului modular din Piatra-Neamţ, Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Neamţ precizează că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora şi fac verificări, în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

https://www.descopera.ro/dnews/19842589-o-femeie-care-a-distribuit-informatii-false-despre-spitalul-modular-ati-din-piatra-neamt-cercetata-penal

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021