Liberalii maramureșeni folosesc ilegal tinerii în campania electorală

Scris de Ioan Romeo Roșiianu. Posted in Justitie


Din câte s-a observat, din cauza problemelor de sănătate aproape că nu mi-am mai făcut simțită prezența ca ziarist în viața publică.
Ieri după amiază, în zona Magazinului „Maramureșul” am fost acostat destul de abrupt de un „grup” format din doi copii – nicio șansă să fie adolescenți! – ca să semnez pentru candidature președintelui Johannis.
Văzând că pe tricourile purtate scrie „Johannis președintele meu” am încercat o glumă cu puștiul bățos tare, întrebându-l dacă este obligatoriu să fie și al meu.
Nu mi-a fost deloc mică mirarea când m-am trezit jignit pe față, în primă fază fiind aproape șocat când am aflat că sunt „fost comunist”, „sigur PSD-ist” și că sunt „îngust la minte” dacă nu fac și nu gândesc ca el.
Când am reacționat și l-am întrebat câți ani are și dacă știe că fiind minor nu are voie să facă așa ceva, puștiul a început să se eschiveze și să își acopere fața.
Fotografiile atașate acestor rânduri sunt elocvente.
Ca de nicăieri a apărut un „nene” îmbrăcat cu un tricou albastru și inscripționat cu galben, adică invers decât copiii, semn distinctiv că el conducea grupa cu pricina.


Atunci am înțeles că totul era organizat, bine pus la punct.
Celălalt puști a dispărut prin gangul dintre Magazinul „Maramureșul” și sediul Telecom.
Brusc mi-am amintit ca în precedent zi cineva îmi trimisese câteva fotografii și îmi semnalase faptul că la ora 14.07 un alt grup de tineri liberali făcea același lucru, în altă parte a orașului.
Atunci n-am dat importanță, dar acum atașez și aceste fotografii și dovezi din care rezultă cât se poate de clar faptul că sunt minori cei folosiți și plătiți de liberalii noștri.

PS – la puțină vreme după incidental avut cu tinerii cu vederi unidirecționale și cu creier spălat am fost sunat de consilierul județean Călin Bota.
M-a bucurat că și-a cerut scuze pentru incident, dar faptul că cineva care nu face exact cum vor niște copii prea liberali și prea liberi rămâne.
Nu cred că în zilele noastre politica trebuie făcută cu pumnul, cu vocea ridicată, impunând, intimidând.

PPS – Le reamintesc liberalilor care-I trimit pe străzi pe acești libertine că până și actualul primar al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, fost coleg de partid cu ei altfel, a fost condamnat că s-a folosit de imaginea unei fete în campania electorală. Cătălin Cherecheș a fost obligat să îi plătească fetei suma de 100 milioane de lei vechi, adică 10.000 lei de acum.
Tot lor le reamintesc faptul că și (tot) actualul lor coleg de partid, Corin Cherecheș - atunci candidat PDL la Primăria Baia Mare – a fost amendat de CNA pentru o faptă identică.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022