UK Bookmakers

Cum să mai prindă poliţiştii maramureşeni infractorii când ei au căutat o lună întreagă o redacţie cunoscută de toată lumea?!

Scris de IR Rosiianu. Posted in Justitie

Dovedind iară că nu au niciun Dumnezeu în suflet şi în dotare, exact pe când ieşeam şi Io - ca un mare păcătos ce sunt – de la Biserică, în sfânta zi a Bobotezei, şefa Biroului de Presă a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, comisarul de poliţie Voichiţa Zehan m-a sunat.
Nu cumva să-mi ureze sănătate, ci doar să-mi reproşeze faptul că la redacţia TV Cinemar Baia Mare – cu care EU nu am, DIRECT vreun contact, nefiind acolo angajat sub vreo anume formă – nu a găsit pe nimeni când a… sunat ea pe cineva. L afel cum n-a găsit pe nimeni nici când a trimis nu ştiu ce „curier special”.

ORIENTARE neorientată

Prin urmare, după astfel de „argumente” mi-a reţinut atenţia.
Apoi am primit pe faxul redacţiilor „Necenzurat” şi „ŞtiriMM”, care nu au nici în clin şi nici în mânecă cu TV Cinemar, adresa trimisă de Voichiţa Zehan la… TV Cinemar.


Am fost şocat să văd că adresa IPJ Maramureş datează din data de 07.12.2010.
La secretariatul nostru a fost înregistrată sub nr. 09/06.01.2011. Drept, în grabă, pentru că fata-n cauză s-a speriat când a văzut antenul IPJ Maramureş. Vezi facsimil!
Tot astfel s-a şi formulat un răspuns prin care EU, din postura de băiat bun, deşi puteam să-i dau cu flit Voichiţei Zehan, eram de acord cu cererea lor.
Îmi asum greşelile gramaticale ale fetei de la secretariatul nostru. Nu e un capăt de ţară, dar eu TOT mi le asum!
Însă mi se pare a fi de-a dreptul grav să nu fie deloc ordine în bulendrele IPJ Maramureş.
Cu atât mai mult cu cât Biroul lui de Presă este condus de un comisar de poliţie, unul care, când nu era comisar, s-a priceput de minune să capete o… locuinţă socială de la Primăria lui Cristian Anghel – tip căruia I se cam „evaporau” dosarele la IPJ Maramureş. Întâmplător, nu?!

HAOS şi INCULTURĂ pe bani mulţi

Mai exact, dacă citiţi adresa IPJ Maramureş veţi vedea că ei solicită o copie după o emisiune realizată în data 03.12.2010 la TV Cinemar.
Da, dar o copie după o „emisiune realizată de către domnul Ioan Romeo Roşiinu”.
S-avem pardon, doamnă Voichiaţa Zehan!
NU EU am realizat acea emisiune. Eu am fost doar INVITAT în acea emisiune. Realizator a fost Ciprian Dragoş atunci, iar ca invitaţi, lângă mine, au mai fost Claudiu Florescu şi Adrian Rusu.
EU AM DECIS să dau acea copie după aemisiunea solicitată de Poliţie pentru că VREAU ca să primeze Adevărul! Am vrut să colaborez pentru că Vreau să se afle Adevărul!
Aşadar, am înmânat o copie după emisiunea cu pricina.
Moment în care am constatat cu stupoare că „celebra” Voichiţa Zehan a copiat - fără să (se) gândească! – greşeala gramaticală a secretarei mele.

În loc de PS

Regret greşelile gramaticale ale secretarei mele, dar fondul problemei TOT rămâne!
Deci, rămâne faptul că serviciilor speciale din IPJ Maramureş le-au trebuit 30 de zile ca să le ajungă (IN)direct o biată adresă.
Atunci, logic, cum mai pot prinde ei hoţi cu adresă… necunoscută?
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca ditamai comisarul sef de politie nici macar nu stie cum se scrie PUNETI. Ea a scris pune-ti.
Noi ii spunem ca i-o putem pune. Dar nedespartit si fara cratima.

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020