CAZ REVOLTĂTOR! Şi-a 'omorât' mama pentru AJUTORUL DE ÎNMORMÂNTARE iar acum a umplut sicriul cu plăci de BCA!

Scris de Cristian Burcioiu . Posted in Justitie


Mânată de dorinţa de a stoarce nişte bani de la stat, Maria Luiza Bizadea (39 de ani), din Bucureşti, a recurs la o metodă la care numai o minte diabolică s-ar fi gândit. Şi-a “omorât” mama în acte şi a luat ajutorul de înmormântare. Acum, Dobiţa Dona chiar şi-a dat ultima suflare în spital, dar nu poate fi îngropată pentru că trebuie să i se stabilească identitatea!

 

Planul urzit de fiica inconştientă a fost pus la cale acum vreo doi ani, când aceasta a bătut la uşa medicului de familie, căruia, înlăcrimată şi îmbrăcată în negru din cap până-n picioare, i-a spus că biata ei mamă s-a prăpădit. Fără să se convingă cu ochii lui că femeia a murit, doctorul a eliberat actul constatator de deces.

“Ştiam că pacienta mea e un om suferind”, s-a apărat medicul în faţa anchetatorilor după gafa impardonabilă comisă. De aici a fost floare la ureche pentru Maria, fiica “moartei”, care a obţinut ajutorul de înmormântare în valoare de 2.200 de lei. Zilele trecute, “moarta”, care avea 75 de ani, chiar şi-a dat sufletul în spital, unde urma să i se amputeze şi cel de-al doilea picior. Aşa, de macabra poveste au auzit şi rudele îngrozite venite la priveghi.

“Ne-a zis să nu deschidem capacul de la coşciug, că e contagios. Dar l-am deschis şi înăuntru, în loc de mort, erau trei plăci de BCA şi nişte haine ”, au povestit indignate rudele, care se pregătiseră de înmormântarea Dobiţei.

Trebuie dovedit că «moarta» a trăit în ultimii doi ani

Cadavrul Dobiţei Dona, femeia “ucisă” în acte acum doi ani, este la morga Spitalului Floreasca, de unde va ajunge la IML pentru analize minuţioase. Înhumarea va putea fi făcută doar în instanţă, după ce testele ADN îi vor confirma identitatea şi după ce statul va emite acte în acest sens. “Avem cadavrul aici, dar nu poate fi ridicat. Victima e neidentificată, urmează ca IML să preia cazul”, ne-a declarat Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt la Spitalul Floreasca. “Fiica ucigaşă”, anchetată de judiciariştii Secţiei 20, va da explicaţii şi procurorilor de la sectorul 6, care continuă cercetările pentru infracţiunea de fals în înscrisuri oficiale.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/revoltator-si-a-omorat-mama-pentru-2-200-de-lei-472738.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022