Un politist care a omorât un bărbat în bătaie în timpul anchetei, trimis la închisoare

Scris de cotidianul.ro. Posted in Justitie


Trimis în judecată pentru omor deosebit de grav, după ce ar fi ucis în bătaie un bărbat în timpul anchetei, fostul şef al Postului de Poliţie din Viişoara, Grigore Mircea, a fost condamnat ieri, de Tribunalul Botoşani la 12 ani de închisoare.

Acesta va plăti daune morale şi materiale în valoare de 20.000 de lei pentru văduvă,

cheltuielile de spitalizare ale victimei, dar şi cheltuielile judiciare care totalizează aproape 9.000 de lei. Încă doi agenţi de poliţie care au lovit şi ei victima, au fost condamnaţi la câte cinci luni de închisoare cu suspendare, scrie realitatea.net care citează monitorulbt.ro.

Pe 26 mai 2012, Ionel Ciobanu din Viişoara, a încercat să intre cu faetonul în curtea Căminului cultural, unde se desfăşura un miting electoral. Şeful Postului de Poliţie, Grigore Mircea, a încercat să-l oprească pe bărbatul beat, dar a fost lovit cu un bici. Acuzat de ultraj, Ionel Ciobanu a fost dus la postul de poliţie, unde a fost bătut. După trei ore a fost transportat la Secţia de poliţie rurală Darabani, unde a intrat în comă. A doua zi, bărbatul a fost transferat la Iaşi, unde a murit cinci zile mai târziu. Internat iniţial în spital, Grigore Mircea a demisionat din poliţie în toamna lui 2012.

http://www.cotidianul.ro/un-politist-care-a-omorat-un-barbat-in-bataie-in-timpul-anchetei-trimis-la-inchisoare-226233/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

0 #1 Valentin Socolov 11-11-2013 16:46
!!! Recidivistii stiti ce aveti de facut...aceasta Bestie trebuie sa plateasca, voi nu sunteti acolo sa iertati, Dumnezeu iarta...asigura ti va ca se intalnesc.
Citat
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022