UK Bookmakers

Un proces la TAS poate ajunge si pana la 20.000 de franci elvetieni! Zotta: “Mergem pana la capat in cazul «Petrolul»!”

Scris de Sima Horatiu. Posted in Justitie


Petrolul Ploiesti risca sa piarda cu 0-3 meciurile la masa verde trei partide disputate pana acum din cauza faptului ca a incalcat articolul 46.7.1, litera a, din ROAF care prevede ca “echipele din Liga 1 si echipele de fotbal feminin au dreptul sa foloseasca maximum 5 jucatori extracomunitari in acelasi timp in teren si au obligatia sa inscrie in raportul de arbitraj la fiecare joc oficial minim 5 jucatori formati la nivel national“.

Cine da banu la TAS poate lua 3 puncte de la Petrolul

Cluburile FC Brasov, Otelul Galati si Concordia Chiajna au depus contestatii la LPF prin care au cerut victoria la masa verde in partidele cu Petrolul Ploiesti, insa Mitica Dragomir a decis ca institutia sa nu ia nicio masura, cluburile fiind cele care vor decide daca vor merge mai departe la TAS sau nu.
“Speta in cauza am transferat-o unor juristi si vom parcurge toate etapele. Pana la urma se va lua o decizie in acest caz. Este normal sa mergem la TAS, chiar daca LPF nu se va implica. O astfel de actiune poate ajunge si la 20 000 de franci elvetieni.Pentru noi urmeaza un meci cu Viitorul, o echipa care mi-a placut in meciul cu Vasluiul. Asa cum si ei au nevoie de puncte si noi avem si trebuie sa facem un meci care sa arate ca putem mai mult decat am aratat acum. Sper ca am tras toate invatamintele din esecul de la Giurgiu, o echipa buna. Astra este o echipa care poate incurca pe Steaua, dar sa vedem ce transferuri se vor mai face dupa pauza de iarna. Felicit echipa Pandurilor si consider ca au facut un meci bun. Steaua a intalnit o echipa valoroasa din toate punctele de vedere, iar rezultatul dur o poate ambitiona si mai mult in privinta meciurilor urmatoare“, a declarat Constantin Zotta, in emisiunea “Executii in direct”.
Partidele incriminate sunt: Petrolul Ploiesti – FC Brasov – scor 0-0 (etapa a III-a ), Otelul Galati -Petrolul Ploiesti – scor 1-2 (etapa a IV-a) si Petrolul Ploiesti – Concordia Chiajna – scor 2-0 (etapa a VII-a).

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019