Vasile Tatar a devenit parte interesata in procesul cu Romaltyn

Scris de IR Rosiianu. Posted in Justitie


Ca un facut, taman in ziua in care s-a judecat ultimul termen in primul proces dintre Consiliul Local Baia Mare si Romaltyn si  exact cand prefectul Anton Rohian si-a demonstrat din plin lachelismul fata de Catalin Chereches, falsul ecologist Vasile Gheorghe Tatar si-a depus si el ceva inscrisuri la dosar, adicatalea cat sa se bage-n seama iar

Uitand de faptul ca e compromis pana-n maduva oaselor si ca e deja aratat cu degetul acela in toate cele patru vanturi, „celebrul” ecologist ratat Vasile Gheorghe Tatar  s-a bagat iar in seama, „ca si chilotii-n cur”, vorba unei ziceri taman din cartierul lui de pe malul Sasarului cel indelung poluat.
E o precizare importanta, cat se poate de importanta, deoarece nimuricul din propozitiune, din senin, adica dupa ce a devenit un soi de „consultant” la Romplumb, „sursa” de unde si-a bagat ceva leiuti in jeburile adanci, NU A MAI VORBIT de poluarea Sasarului de catre Romplumb, nici de poluarea remanenta, nici de…
Oricum, revenind, taman in ziua judecatii din procesul intentat de Romaltyn Consiliului Local Baia Mare, dupa ce prefectul de mucava Anton Rohian si-a mai demonstrat inca odata servilismul, incompetenta si impotenta administrativa, s-a mai intamplat… ceva.
Dar (pentru ca intotdeauna exista un dar) inainte de a va spune in ce consta acest INSIGNIFIANT „ceva” va reamintim DOAR faptul ca IN ACELASI DOSAR – ce coincidenta! – inca doi „jurnalisti” si-au depus… cereri de interventie.
Primul a fost Ianos Gligan, care cica in numele unei ANUMITE asociatii a vorbit.
NOI va vom demonstra ca NU A VORBIT in numele ei!
Al doilea a fost Vasile Tivadar, care cand e politician, care cand e ziarist.
Oricum, de suspiciunea de favorizare a infractorului, de fals si uz de fals, dar si de alte infractiuni prevazute-n legile romanesti ACESTIA nu vor scapa.
E o certitudine si o garantie!

PS
Asta numai daca si altii, ca si prefectul de mucava nu-si vor schimba SUBIT comportamentul din cauza (o)primasului Catalin Chereches.

http://ne-cenzurat.ro/dezvaluiri/40020-prefectul-anton-rohian-a-ajuns-marioneta-primarului-catalin-chereches.html
http://ne-cenzurat.ro/administratie/40019-prefectul-e-pe-o-mana-cu-catalin-chereches.html
http://ne-cenzurat.ro/injustitie/39831-dezvaluiri-din-procesul-romaltyn-consiliul-local-baia-mare.html
http://ne-cenzurat.ro/remember/37253-ecologistului-vasile-gheorghe-tatar-ii-plac-scandalurile-din-care-poate-face-bani.html
http://www.esaracul.ro/edezvaluiri/215-o-noua-instigare-la-nesupunere-civica-in-baia-mare.html
http://ne-cenzurat.ro/opiniuni/39157-ecologistii-penali-ai-maramuresului.html
http://ne-cenzurat.ro/editorial/39692-catalin-vox-populi-vox-dei-degeaba.html
http://ne-cenzurat.ro/editorial/39030-tradare-nationala-in-consiliul-local-baia-mare.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022