A apărut noul număr al revistei „Cutezătorii”!

Scris de Gelu Dragoş. Posted in Educatie


Anul 2014 a început plin de optimism şi speranţă, că de… aşa îi stă bine oricărui cutezător care îşi doreşte să aibă un an mai bun decât cel care a trecut, cu realizări şi noroc în toate! Revista Cutezătorii, revine în noul an cu o ediţie specială…

Odată cu  noua ediţie s-a dat  startul Concursul Naţional Eco Fun 2014! Anul acesta tema concursului este „Protejează APA, ai grijă de VIAŢĂ!''.Vom reveni în curând cu informaţii noi despre competiţia de anul acesta!

În atenţia elevilor şi dascălilor maramureşeni! Puteţi participa activ pe facebook.com/Cutezatorii şi să vă faceţi cunoscute, în suplimentul revistei, „Şcoala altfel”, proiectele şcolare sau extraşcolare în care v-aţi implicat cu şcoala dumneavoastră. Fiţi reporteri cutezători şi scrieţi echipei pe Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Puteţi să propuneţi spre publicare chiar şi poezii, fragmente de proză, imagini ale picturilor şi desene create sau recenzii de cărţi.

De menţionat faptul că cea de-a doua ediţie a Concursului „Poveşti de sărbători” s-a prelungit până pe 3 februarie 2014!
Sunteţi aşteptaţi  pe site pentru mai multe informaţii despre noul număr,www.cutezatorii.ro. Lectură plăcută tuturor, elevi, profesori, părinţi!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021