Liliana Moga (PSD): S-a înregistrat o creștere a salariilor și locurilor de muncă în mediul privat

Scris de PSD. Posted in Economie


Guvernarea PSD a adus beneficii consistente nu doar bugetarilor, ci și mediului privat, susțin reprezentanții PSD Maramureș care activează în mediul privat. Potrivit consilierului județean PSD, Liliana Moga, un studiu realizat de o entitate independentă specializată – Smartree, pe baza datelor din peste 200 de companii multinaționale si autohtone, care totalizează peste 450.000 de angajați procesați anual și cumulează în total o cifra de afaceri de peste 2,5 miliarde de euro, arată că a crescut cu 12% numărul angajaților din companiile private din România,  în 2017.
”Totodată, anul trecut au crescut cu 11,95%  salariile angajaților din companiile private din România și au crescut cu 11,42% bonusurile angajaților care lucrează în companiile privat. Tot în 2017, și bunăstarea angajaților din companiile private a crescut cu 7%”, a precizat consilierul județean PSD, Liliana Moga.
Potrivit aleșilor PSD Maramureș, toate aceste lucruri arată că măsurile guvernului s-au reflectat în mod pozitiv și asupra mediului privat prin creșterea salariului minim pe economie, a creșterilor de salarii din privat determinate de concurența cu creșterile de la stat, scăderea sau eliminare mai multor taxe dar și relaxarea fiscală pentru firme.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024