UK Bookmakers

Noul Cod Fiscal îi va afecta pe românii cu drepturi de autor și pfa

Scris de RL. Posted in Economie


Executivul vrea ca începând cu prima zi a anului viitor să reducă fiscalitatea, iar schimbările noului Cod Fiscal vor însemna, practic, mai mulţi bani pentru unii români.
La un calcul simplu, vedem că odată cu reducerea contribuţiilor şi a impozitului pe venit, cei care câştigă de exemplu, o mie de lei exclusiv din drepturi de autor vor rămâne cu până la 70 de lei în plus în anul 2017.
Pentru românii care au un venit de două mii de lei, veniturile suplimenatre depăşesc o sută de lei. [C4] Suma se apropie de 300 de lei, în 2017, pentru cei care obţin patru mii de lei din drepturi de autor.

Practic, cu cât veniturile sunt mai mari, contribuţiile scad, iar asta înseamnă bani în plus la final de an.

Totuşi, lucrurile nu stau la fel şi pentru persoanele fizice autorizate.[C6]Spre exemplu, cei care câştigă o mie de lei, lunar, pierd 3,5 lei la final de an odată cu schimbările din noul Cod fiscal. Iar la un venit de două mii de lei vor da mai mult cu şapte lei.

Mai norocoase sunt persoanele fizice autorizate care obţin un venit de patru mii de lei, lunar. Acestea vor rămâne, spre deosebire de alţii, cu bani în plus.

Însă este numai o excepţie de la regulă, pentru că în rest, Cu cât veniturile cresc cu atât cresc şi contribuţiile, iar plătitorii lor rămân cu mai puţini bani.

http://www.directproprietar.ro/Noul-Cod-Fiscal-i-va-afecta-pe-romnii-cu-drepturi-de-autor-i-pfa

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019