UK Bookmakers

O adevărată dramă…

Scris de Gelu DRAGOŞ. Posted in Economie


De sfintele sărbători am fost colindat de către câţiva români care de ani buni trăiesc în Italia şi Franţa şi vrând-nevrând discuţiile s-au canalizat şi spre felul cum e văzută România în occident, că despre felul cum sunt văzuţi românii în Uniunea Europeană nu mai are rost să vorbim.

Cei doi, la unison, mi-au spus că politicienii străini nu văd cu ochi buni certurile dintre preşedintele Traian Băsescu cu actualul ministru Victor Viorel Ponta, certuri care au ajuns şi pe primele pagini ale celor mai importante ziare, dar lipsa deciziilor economice îi îngrijorează cel mai mult, deoarece această stare de lucruri nu face decât să prelungească starea de criză din România şi implicit o piaţă a munci firavă.

Occidentalii şi în special englezii sunt temători de o nouă invazie a muncitorilor români  după deschiderea care a avut loc în 1990. Aceştia sunt decişi să intreprindă o serie de măsuri pentru estomparea acestui fenomen, mai ales că şi parlamentarii lor sunt în campanie electorală pentru europarlamentare şi dau bine în faţa electoratului autohton îngrijorat pentru job-urile lor, deoarece muncitorii din est sunt de acord să muncească pe bani puţini.
     
Revenind la România şi economia acesteia, la brandurile ei, aceştia ştiu de Dacia Logan care se vinde foarte bine în ţările dezvoltate din U.E. datorită preţului accesibil (două salarii de ale lor!), vinurilor din podgoriile Moldovei, sării de la Ocna Dejului, turismului (în special Poiana Braşov şi Predeal, Mănăstirilor Moldovei, Mării Negre, zonei Sibiului şi Maramureşului), folclorului şi cam atât. România este mult mai cunoscută datorită poveştilor cu Dracula, cu cerşetorii români din centrul Londrei, Parisului, hackerilor, rromilor care fură ingenios de peste tot. De altfel şi televiziunile străine ne taxează ori de câte ori au ocazia şi suntem văzuţi ca o naţie second-hand, ceea ce e o adevărată dramă pentru românii cinstiţi din occident.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

0 #1 Ella 03-01-2014 16:47
Fetita mea este casatorita in Anglia cu un englez. Locuiesc intr-o zona rurala din Tara Galilor . Ea a nascut si acum are grija de copil. Sotul sau este harnic , muncitor si isi asuma intretinerea familiei. In zona nu sunt familii foarte bogate dar muncesc si nu se pling mereu de ceva sau cineva , dar nici nu se lasa calcati in picuioare de nimeni . Au coloana vertebrala si demnitate . Tine de educatie.
Citat
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020