UK Bookmakers

Ordinul iezuit si masonii … stiai de ei … ?!

Scris de UW. Posted in Dezvaluiri


Desi mi se pare greu de crezut ca nimeni inca n-a luat atitudine fata de ei … voi posta niste articole .. cu si despre ei .. informatii culese la randu` lor de pe alte site-uri …

Masoneria(total satanica),iezuitii(fiii intunericului) si alte organizatii,au legaturi stranse cu vaticanul din Apocalipsa!
Imi cer scuze, materialul de mai jos este (inca) sub forma ‘bruta’.
-Dincolo de toate astea, continutul este deosebit de important !!!
Priviti « schema » de mai jos:

Iezuitii apar in 1540 – interesanta ‘pregatirea’ lor spirituala (pe langa cea militara) (vom merge oriunde… sa facem orice)… si cruzimea (putin spus) juramantului depus de ei.

- 1717 , Iezuitii (Michelangelo Tamburini-generaul iezuit ?!) reinfinteaza , in Anglia, ordinul ‘cavalerii templieri’ care fusese desfintat de catre papa Clement al V-lea, in anul 1312… apare sub o noua denumire…’FRANCMASONERIA’ !!!

- 1754 , Iezuitii creaza francmasoneria de rit scotian… condusa de …Lorenzo Ricci, general iezuit…!!! (in 1758 prelua conducerea ordinului ca si general superior). – 1773,bula (decretul) lui papa Clement al XIII-lea … de SUPRIMARE GENERALA a ordinului… fortat de regii : Franta, Spania, Portugalia, Parma, Naples, Austria …care erau ‘satui’ de oribilele crime comise de catre iezuitii infiltrati peste tot si oriunde… (in peste 83 de state au fost expulzati…)
- 1773 , Clement al XIII-lea … moare otravit inainte de a promulga bula (decretul).
- 1773 , Clement al XIV-lea… promulga bula… ordinul este general suprimat.
- 1774 , Clement al XIV-lea … moare otravit…!!!

NOTA :

“Între 1555 și 1931 Societatea lui Iisus [adică Ordinul iezuit] a fost expulzat din cel puțin 83 de țări, orașe-state și orașe, pentru angajarea în intrigile politice și comploturi subversive împotriva bunăstării statului, conform însemnărilor unui reputat preot iezuit [adică Thomas J. Campbell]. Practic, fiecare caz de expulzare a fost din cauza intrigilor politice, infiltrării politice, subversiunii politice și incitarea la insurecție politică.” (1987) J.E.C. Shepherd (istoric canadian)
- 1776 , Iezuitii (acum neoficial) creeaza …Iluminatii din Bavaria. (Adam Weishaupt-Iezuit)
- 1776 , Iluminatii (creatie iezuita) fac alianta cu … Loja masonica evreiasca , Rotschild, imperiul financiar din Anglia…(1) bani pentru revolutie…(2) bani pentru …ridicarea lui B. Napoleon.

(Rotschild si familia lor sunt numiti “Gardienii tezaurului Vaticanului”…)
“Cunoscând că familia Rothschild este o importantă familie evreiască, am căutat-o în Enciclopedia Judaica și am descoperit că poartă titlul de ‘Paznici ai tezaurului Vaticanului’…. Numirea lui Rothschild i-a dat curții papale negre un caracter privat și secret financiar absolut. Cine ar căuta vreodată la o familie de evrei ortodocși cheia bogăției Bisericii Romano-Catolice? — F. Tupper Saussy, Conducătorii răului, Harper Collins, paginile 160, 161

Membrii familiei Rothschild au fost iezuiți care și-au folosit originea evreiască ca fațadă pentru a le acoperi activitățile sinistre. Iezuiții, lucrând prin intermediul lui Rothschild și Biddle, au căutat să câștige controlul asupra sistemului bancar al Statelor Unite.”

- 1777 , Iluminatii (creatie iezuita-nu uita !) se unesc cu Loja masonica ‘Grand Orient’.
- 1786 , Iezuitii (!!!) cu protectorul lor ‘Marele Frederick’ al Prusiei (cel mai puternic mason al Europei de atunci)… centralizeaza TOATE puterile masonice prin crearea … FRANCMASONERIA (Shriner) INTERNATIONALA…!!!
- 1789 , Iluminatii (creatia iezuita) …cu Iacobinii lor… conduc Revolutia franceza…!!!

Priviti tehnica de mai jos, practicata de Vatican prin Iezuiti si ‘ramificatiile’ lor.

“Dialectica hegeliană este o tehnică folosită în mod comun pentru a se propune un rezultat dorit. Ea este un proces alcătuit din trei etape după cum urmează…
* Teză – Se creează intenționat o problemă
* Antiteză – Se creează opoziția față de problemă
* Sinteză – Rezultatul dorit este propus ca soluție

- 1798 , Iezuitii pedepsesc (prin B. Napoleon-mason) pe papa Pius al VI-lea (care moare in exil) … iar PUTEREA TEMPORARA A VATICANULUI SE INCHEIE…dupa peste 1000 de ani de ‘teroare’. (razbunarea iezuita pentru ‘fenomenul’ 1773…dar si pacaleala pentru lumea protestanta care vedea in Vatican… prin aparatul inchizitiei si al cruciadelor… un imens pericol …”parea ranita fiara”… dar NU era…Vaticanul revine…!!!
- 1814 , Iezuitii ‘arunca’ (prin B. Napoleon) pe papa Pius al VII-lea , in puscarie (Avignon-Franta) pana cand acesta, in schimbul eliberarii sale, REPUNE in drepturi Ordinul Iezuit.

Din acest an, 1814, Iezuitii nu vor mai ‘lasa’ niciodata nesupravegheata activitatea Papei (cel imbracat in alb) din dorinta de a nu se mai repeta niciodata ‘fenomenul’ 1773 atunci cand Iezuitii au fost suprimati general. Asa se explica si de ce Papa (cel alb) are ca si confessor un preot Iezuit. Ce nevoie ar avea un papa de confesor cand el se considera infailibil (fara greseala)… ???!!!

- 1814-1815, intalnire secreta a Vaticanului, super vizata de Iezuiti (in Viena-Austria)
- 1822, intalnire secreta a Vaticanului/Iezuiti (in Verona-Italia)
- 1825, intalnire secreta a Vaticanului/Iezuiti (in Chieri-Italia)
- Toate aceste intalniri secrete aveau scopul de a DISTRUGE Institutiile libere (free) ale Statelor Unite ale Americii.
- George Canning, Ministrul de Externe Britanic a contactat Guvernul Statelor Unite pentru a-i avertiza ca ‘Monarhii’ Europei, sub ‘calauzirea
Vaticanului/Iezuita’, urmaresc sa distruga orice forma de libertate in Statele Unite ale Americii.’
- 1821 , B. Napoleon… moare…otravit cu arsenic…!!!(in memoriile sale-mai putin oficiale- recunoaste rolul sau de ‘instrument’ iezuit…)
- Papa Pius IX, in mod deschis sprijina ‘Confederatia’ (Sudul) sperand ca ‘Uniunea’ Statelor Unite sa fie ‘distrusa’.
- 1864, Papa Pius IX, CONDAMNA libertatea de constiinta si religie (din
Uniunea americana) in ‘lucrarea’ sa numita “Sillabus of Errors”… aratand cat de mult uraste Vaticanul acel “Bill of Rights” American…

BOMBA !!!

- 1867, Statele Unite ale Americii RUP (Break) orice legatura diplomatica cu Vaticanul, din cauza implicarii Vaticanului/Iezuitilor in asasinarea Presedintelui A. Lincoln…

“O întrebare, duminica aceasta, este dacă iezuiții sunt o asociație foarte bine organizată de preoți războinici? O altă întrebare este de ce a acoperit istoria faptele importante din spatele presupusei implicări iezuite în asasinarea lui Abraham Lincoln, dar și de ce guvernul S.U.A. a rupt toate relațiile diplomatice cu Vaticanul în 1867 ca rezultat al legăturii sale presupuse cu omorârea lui Lincoln?”

- 1870, 20 septembrie, trupele Italiene ocupa Roma, in timpul papei Pius IX, la scurt timp fiind declarat “Regatul Italian”.- 1870, Vaticanul desfiintat, ca ‘autoritate’ !!! si locatie.

La 13 martie 1820, iezuiții au fost expulzați din Rusia. 1829 – Anglia a expulzat iezuiții. 1848 – Elveția a expulzat iezuiții. 1871-1872 – Italia a expulzat iezuiții. 1872 – Germania a expulzat iezuiții. 1880 – Franța a expulzat iezuiții.

- 1885, Regatul Unit a fost cu siguranță sub un fel de influență a Ordinului iezuit într-o atât de mare măsură încât în 1885 Regina Victoria a deschis Filiala britanică a Cavalerilor de Malta, iar Regina actuală este șeful aceleiași filiale britanice a Cavalerilor de Malta. Cavalerii de Malta sunt supuși față de Vatican.

- 1913, Papa Pius X ii spunea Printului Schonburg: “ Ar fi cu mult mai bine daca Austro-Ungaria ar pedepsi Serbi pentru tot raul pe care l-au facut”
NOTA : Primul razboi mondial a inceput in August 1914 atunci cand Austro-Ungaria au atacat Serbia.
- 1917, Revolutia bolsevica din Rusia…desi expulzati din Rusia (1820)
Iezuitii au fost prezenti in Rusia anilor 1900…avand rolul principal in activitatea politica…

(Iezuiții au fost restaurați în Rusia după revoluția bolșevică. Este clar că nu știți că iezuiții au fost implicați și voi presupune că nu cunoașteți nici legăturile puternice ale lui Stalin cu Ordinul iezuit. Și neputința dumneavoastră de a face vreo legătură între revoluția bolșevică și beneficiile ei pentru iezuiți sunt obturate.
Totuși în același timp spuneți că Vaticanul este acolo pentru a controla Biserica Ortodoxă!!!! Ce credeți că a făcut revoluția bolșevică????)
Cunoașteți faptul că Țarul Alexandru a încercat chiar să deschidă discuții cu Ordinul iezuit pentru a-i sprijini efortul de război ce urma contra Franței într-un moment în care se presupunea că iezuiții erau reprimați de către Papă??? Se pare că Alexandru a presupus în mod evident că iezuiții au multă putere și influență (poate că vă imaginați că știți mai multe decât știa Alexandru). Mulți iezuiți s-au mutat la St. Petersburg dar și în Marea Britanie, unde statul britanic le-a acordat protecție sub Regele George al III-lea. Monarhii care fuseseră detronați de către Napoleon au primit și ei adăpost în Marea Britanie în același timp, iar când acei monarhi au fost restaurați, ei la rândul lor i-au restaurat pe iezuiți, nu vedeți aceasta ca o răsturnare obișnuită a evenimentelor???
Eu sugerez că Vaticanul este cu mult mai puternic decât vă puteți da seama și că structura puterii lor este cu mult mai înaltă decât vă imaginați. Papii din Ordinul Suveran Militar de Malta au o influență enormă în problemele mondiale și au statut de observator permanent ONU.
“Printr-un ordin executiv din 7 martie 2007 președintele George W. Bush a acordat imunitate și privilegii diplomatice membrilor Misiunii de Observator Permanent a Sfântului Scaun la Națiunile Unite. Imunitatea diplomatică asigură circulația sigură a diplomaților în afara țării lor de baștină. Ei nu sunt supuși proceselor sau acuzării conform legilor țării-gazdă.”

- 1922, Iosif STALIN devine ‘Seful’ Partidului Comunist in Uniunea Sovietica.
(In engleza: În decursul istoriei mulți dictatori, a se include asasinii fasciști și comuniști, au fost fie educați de către iezuiți, fie au fost consiliați de către iezuiți, sau ambele. Iată câțiva: (1) Napoleon Bonaparte a fost consiliat de către preotul iezuit abatele Emmanuel Joseph Sieyes. (2) Dictatorul sovietic Iosif Stalin a fost educat de către iezuiți, așa cum a fost și prietenul său, cardinalul catolic Agagianian, la Seminarul iezuit din Tiflis, Georgia [sovietică]. (Acești doi oameni au prevăzut sistemul Gulagului sovietic.) (3) Dictatorul italian Benito Mussolini a fost consiliat de către preotul iezuit Pietro Tachi-Venturi. (4) Dictatorul cubanez Fidel Castro, educat de către iezuiți, a fost consiliat de către preotul iezuit Armando Llorente.)

- 1922, Benito Mussolini (Ducele) si papa Pius XI, vin la putere.
- 1929, ei (Mussolini si Papa) au gasit ‘SOLUTIA’ la « Intrebarea Romana » (in istorie, Roman Question) care dura de 59 de ani.
- 1929, 11 februarie, 3 seturi de documente sunt semnate, cunoscute in istorie ca fiind « Acordurile Laterane » (Lateran Acords), semnate in Roma la Palatul Lateran, de catre Cardinalul Gasparri, reprezentand pe Papa Pius XI si Mussolini, reprezentand pe Regele Victor Emanuel III.
- In engleza acordul, pct. principale :

1. Statul italian a recunoscut suveranitatea Bisericii Catolice și a privit Biserica în calitate de membru independent al comunității internaționale. Prin acest acord Biserica a obținut un stat independent în Roma cu o suprafață de aproximativ 44 de hectare.
2. Statul italian a recunoscut Biserica Romano-Catolică ca religia oficială de stat iar Biserica Catolică a recunoscut Regatul independent al Italiei.
3. Toate legile anticlericale aprobate de către Parlamentul italian din 1870 încoace au fost anulate de drept.
4. S-a făcut o înțelegere financiară cu Biserica Romano-Catolică pentru a o despăgubi pentru renunțarea la toate plângerile legale față de Orașul Roma și vechile State papale.
5. Papa s-a obligat la neutralitate continuă în relațiile internaționale și la abținere de la medierea oricărei controverse cu excepția cazului când i se cere anume de către toate părțile implicate.

1932 Evenimentele politice din Iraq din 1932 până în 1979 au inclus:
1932 – Independența, Mandatul Ligii Națiunilor.
Faisal I devine regele Iraqului independent.
Iezuiții deschid Colegiul (liceul) din Bagdad, în Iraq.
1933 – Regele Faisal I moare. Faisal II devine regele Iraqului.
1956 – Iezuiții deschid Universitatea Al-Hikma în Bagdad.
1958 – Dinastia hașemită este înlăturată (așa cum făcuse tribul Wahhabi al-Saud al ordinului dinastiei arabe hașemite în 1926),
Regele Faisal II și prim-ministrul Nuri Said sunt uciși;
Karim Kassem ia puterea; se proclamă republica.
1963 – Președintele Karim Kassem este înlăturat și ucis.
1966 – Președintele Muhammed Aref este ucis într-un accident de elicopter.
1968 – Noiembrie. Iezuiții Al-Hikma sunt expulzați din Iraq;
li se dau cinci zile să părăsească țara.
1969 – Toți iezuiții sunt expulzați din Iraq (inclusiv Fr. Joseph MacDonnell).
1979 – Saddam Hussein devine președintele Iraqului;
a venit vremea ca poporul musulman al Iraqului să plătească [1979-prezent]

(Saddam Hussein si Usama Bin Laden sunt masoni de rangul 33) si Bush este mason,dar totusi se luptau unul cu altul,atentate (bin laden) saddam hussein,arme nucleare=totul o inscenare politico ,vaticano+iezuito+masonica=satanico calauzire.

- 1933, Adolf HITLER vine la PUTERE prin interventia lui Franz Von Papen, Cavaler de Malta, romano-catolic subordonat Ordinului Iezuit. si interventia Partidului romano-catolic « CENTRUM » din Bavaria si bineinteles Papa Pius XII.

:“Iezuiții, care dețineau controlul asupra celui de-Al Treilea Reich ocult și homosexual al lui [Adolf] Hitler… au instalat dictatori-marionetă pe tot cuprinsul Europei. Aceștia au fost: [1.] Germania bavareză și Al Treilea Reich – [Adolf] Hitler; [2.] Italia – [Benito] Mussolini; [3.] Franța de după ‘Vichy’ – [Henri Philippe] Petain; [4.] Spania – [Francisco] Franco; [5.] Austria – Seyss-Inquart; [6.] Polonia – Frank; [7.] Slovacia –
5 Preotul [iezuit] Tiso; [8.] Croația – [Ante] Pavelitch ((Nota ed.: scriere alternativă: Pavelic)); [și, 9.] Belgia – Degrelle. Toți acești dictatori romano-catolici, controlați de către iezuiți și care urau evreii au fost loiali celui mai mare criminal de război dintre toți, țarul papal Pius XII și maestrul său, generalul [superior] iezuit Wlodimir Ledochowski.”

Franz Von Papen spunea : ‘Suntem reactia CRESTINA la adresa spiritului de la 1789’ . (Revolutia franceza/condusa tot de Iezuiti prin diversiunea Iacobina…)

- “În cadrul Serviciului Central de Securitate SS [nazist] s-a creat o organizație și majoritatea posturilor sale principale au fost deținute de către preoți catolici care purtau uniforma neagră a SS-ului [nazist]. ‘Tatăl’ iezuit Himmler [unchiul lui Heinrich Himmler] a fost unul dintre ofițerii săi superiori.”
- 1956-1976, Razboiul din Vietnam. Vaticanul a fost profund implicat prin Ordinul Iezuit si instrumentele sale, Cavalerii de Malta.
• “Rolul jucat de către Vatican în războiul din Vietnam (1956-1976) nu a fost doar important, a fost decisive. …Pentru că fără Vatican un asemenea război nu ar fi existat niciodată. Inițial, conflictul din Vietnam nu a avut nimic de-a face cu SUA. …Era o problemă care avea de-a face exclusiv cu colonialismul francez. Înfrângerea Franței din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial (1940-1945) a inspirat aspirațiile naționale indo-chineze de independență absolută de sub imperialismul francez pe tot cuprinsul Asiei.”
• “…Vaticanul s-a opus mișcării [pentru un Vietnam independent] pentru că el dorea să-și oprească și să controleze fostele colonii franceze; în acest scop a complotat pentru înființarea unui Vietnam controlat de către [romano-] catolicii vietnamezi [Nota ed.: o minoritate redusă].” …

- 1961, 27 Aprilie, Discursul lui J.F. Kennedy despre “Societatile Secrete”.
” Pentru că ni se opune în toată lumea o conspirație monolitică și nemiloasă care se bazează în primul rând pe mijloacele acoperite pentru a-și extinde sfera de influență–pe infiltrare în loc de invazie, pe subversiune în loc de alegeri, pe intimidare în loc de alegere liberă, pe gherile de noapte în loc de armate pe lumina zilei. El este un sistem care a înrolat vaste resurse umane și materiale pentru construirea unei țesături strânse, a unei mașinării foarte eficiente care combină operațiunile militare, diplomatice, de spionaj, economice, științifice și politice. Pregătirile sale sunt camuflate, nu publicate. Greșelile sale sunt îngropate, nu puse în evidență. Opozanții săi sunt reduși la tăcere, nu lăudați. Nici o cheltuială nu este pusă sub semnul întrebării, nici un zvon nu este tipărit, nici un secret nu este dezvăluit.” – Discursul lui John F. Kennedy privind societățile secrete din 27 aprilie 1961
1963, 22 Noiembrie, John. F. Kennedy este asasinat de catre Vatican/Iezuiti prin acoperire masonica. (Cavalerii de Malta).

“Ceea ce le-a scăpat majorității cercetătorilor – sau au ignorat în mod deliberat – au fost legăturile cavalerilor de Malta controlați de către iezuiți cu asasinarea lui JFK și mușamalizarea ulterioară. ((Cavalerii de Malta reprezintă un ordin religios-militar romano-catolic cu sediul la Roma cu Ordinul iezuit și controlat de către generalul superior iezuit.)).”
“Motivele pentru asasinarea lui JFK au inclus: (1) Fratele său Robert a zdrobit niște mafioți; (2) JFK reducea “operațiunile negre” ale CIA; (3) JFK amenințase că va desființa CIA; (4) JFK tipărise bani în afara Rezervei Federale; și (5) JFK se pregătea să termine timpuriu războiul din Vietnam. “
- 1981, Mai 13 La 5:19 p.m. teroristul turc Mehmet Ali Agca atentează la viața Papei în timp ce mergea prin piața San Pietro într-un jeep înainte de audiența sa generală de miercurea. Papa este adus la spitalul Gemelli unde este operat timp de șase ore.
Mai 17 Sfântul Părinte recită rugăciunea angelus la spitalul Gemelli: “Mă rog pentru fratele care m-a împușcat, pe care l-am iertat sincer.” (Inscenare)
Perceptia lumii, vis a vis de Vatican, trebuia schimbata …special in SUA…vom vedea mai tarziu ca SUA devine « INSTRUMENTUL » Vaticanului in realizarea proiectelor sale ‘milenare’…
- 1981, Nov. 25 Cardinalul Joseph Ratzinger este numit prefect al Congregației pentru Doctrina Credinței.
Joseph Ratzinger este actualul Papa (Benedict XVI) – ‘Binecuvantatul’ (antihrist)
…NU este lipsit de importanta ca el conducea ‘Biroul de Doctrina si Credinta’ ceea ce in evul intunecat se numea…’Aparatul Inchizitiei’.
1981, Dec. 12 Ioan Paul al II-lea trimite delegați de la Academia Pontificală de Științe la președinții SUA, URSS, Marii Britanii, Franței și la Națiunile Unite pentru a explica documentul lor privind eventualele consecințe ale utilizării armelor nucleare în Europa și în lume.

- 1982, Iunie 7 Ioan Paul al II-lea se întâlnește cu președintele SUA Ronald Reagan pentru prima oară; ei se angajează să lucreze pentru pace și dreptate mondiale. (Nu uitati de originea ‘spirituala a lui Reagan, membru in Loja Masonica, impreuna cu Papa formeaza o noua « Alianta Sfanta » pentru a lupta impotriva Comunismului.)
« Exista o carte, scrisa de un fost Iezuit (Malachi Martin – rang inalt), ” Cheile acestui sange-Keys of this blood” in care spune ca exista in lume o lupta pentru dominatie…o lupta intre cele 3 mari puteri mondiale – comunismul, capitalismul si catolicismul (CCC).
El prevede, in esenta, ca, in jurul anului 2000 !!!, numai una (1) dintre aceste trei (3) va ramane, ea fiind Biserica Romano-Catolica, avandu-l in frunte pe Papa.

A urmat “Sfanta Alianta” – 1984 , sub pretextul ‘dusmanului comun (comunismul)… refacerea legaturilor SUA cu Vaticanul…Ronald Reagan fiind mason, deci instrument Iezuit.

“Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun (controlat din 1814 de Iezuiti) , ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei”

(Melady, Povestea ambasadorului, Statele Unite și Vaticanul în problemele mondiale, p.42,43).
Thomas P. Melady, ambasador oficial SUA la Vatican, din 1989-1993.

In 2008, dupa ce comunismul a ‘cazut’ si noul dusman comun (terorismul) a aparut (nu uita de faptul ca Usama Bin Laden este mason de gradul 33)…ar putea fi ‘ultima carte’ jucata…
In “Nasii-Perdele” vezi mentiunea despre aparitia unui ‘volum’ IMENS in mass-media, etc… anti-masonic…scopul… folosirea masonilor ca tap ispasitor pentru ca ei, Iezuitii, sa-si realizeze ‘proiectul’ cu sprijinul maselor. »
- 1983, Dec. 27 Vizită la închisoarea Rebibbia și întâlnirea cu Ali Agca, turcul care a atentat la viața lui la 13 mai 1981.

BOMBA !!! DUPA 117 ANI (1867-1984) … SUA RESTABILESTE RELATII DIPLOMATICE “FULL” CU VATICANUL…!!!
- 1984, Ian. 10 Relații diplomatice complete la nivel de nunțiu apostolic și ambasadă între Sfântul Scaun și Statele Unite ale Americii.
Reamintesc ca aceasta ‘ruptura’ intre SUA si Vatican de 117 ani a avut loc in 1867 deoarece in asasinarea Presedintelui SUA de atunci, Abraham Lincoln, a fost demonstrata implicarea Vaticanului (Iezuiti/Cavaleri de Malta), situatie care a dus la ruperea relatiilor diplomatice.
1987, Iunie 6 Vizita oficială a președintelui SUA Ronald Reagan. (a doua intalnire !!!) la Vatican.
1988, Iunie 13 Delegație la Moscova condusă de către secretarul de stat cardinalul Casaroli pentru sărbătorirea vârstei de un mileniu a Rusiei kievene.
1988, Iulie 4 Audiență specială (Papa Ioan Paul II) cu prințul și marele maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta, H.H. Fra Andrew W.N. Bertie.
(Cavalerii de Malta, SMOM, nu uitati, Ordin Militar al Vaticanului, condus de Iezuiti).
ALTA BOMBA… !!! (Urmeaza Revolutiile anti-comuniste in Europa)…
Vedeti intalnirile intre Ioan Paul II, Ronald Reagan (mason), Papa si Marele Maestru al Cavalerilor de Malta, Papa si George Bush Senior (mason), Papa si Mihail Gorbaciov (mason)…toate aceste intalniri au avut loc inainte de « caderea » comunismului , 1989 !!!
1989, Mai 27 Vizita oficială a președintelui SUA George Bush. ( Mason-instrument Iezuit ) la VATICAN !!!
1989, Dec. 1 Vizita oficială a președintelui Mihail Gorbaciov al URSS: marchează prima oară când un papă se întâlnește cu șeful guvernului sovietic. ( Mason-Instrument Iezuit ) la VATICAN !!!
1990, Mar. 15 Schimb de reprezentanți oficiali la nivel de nunțiu apostolic și ambasador special între Sfântul Scaun și guvernul sovietic.
1991, Ian. 15 Scrisoarea Papei Ioan Paul II adresată președintelui SUA George Bush și președintelui Saddam Hussein al Iraqului, într-o încercare de a opri Războiul din Golf.

1992, Ian. 1 Sfântul Scaun recunoaște Federația Rusă.
1993, Iunie 8 Primul ambasador din România își prezintă scrisorile de acreditare.
1993, Sept.23 Ioan Paul II îl primește pe Mihail Gorbaciov.
1993, Mar. 17 Prim-ministrul israelian Rabin îl vizitează pe Papă.
1994, Iunie 2 Papa îl primește pe președintele Bill Clinton al Statelor Unite.
Bill Clinton, educatie iezuita prin Universitatiile Iezuite din USA unde el a studiat.
- 1994, Iunie 15 Relații diplomatice la nivel de nunțiu apostolic și ambasadă între Sfântul Scaun și Statul Israel.
- 1994, Sept. 29 Papa îl primește pe primul ambasador israelian la Sfântul Scaun.
- 1994, Oct. 25 Începerea contactelor de lucru cu “caracter permanent și oficial” între Sfântul Scaun și Organizația pentru Eliberarea Palestinei, cu un birou de reprezentare al OEP la Sfântul Scaun și nunțiul din Tunisia responsabil pentru contactele cu OEP.
ALTA BOMBA…
1994, Dec. 18 Papa Ioan Paul este numit Omul anului de către TIME Magazine. ( Perceptia SUA fata de cel care altadata era numit “Antihristul” ca si organizare/institutie, acum era numit “Omul Anului”…)
1995, Feb. 4 Audiență pentru președintele Maltei Mifsud Bonnici.
1995, Mar. 16 Audiență pentru viceprim-ministrul Iraqului Tariq Aziz.
1995, Mar. 28 Audiență pentru președintele României Ion Illiescu. (la 5 ani dupa revolutia romana…nu uitati vizita lui Bush si Gorbaciov la Vatican in 1989…!!!)
1995, Sep. 2 Audiență pentru Yasser Arafat.
1995, Oct. 5 Adresă la Adunarea Generală a Națiunilor Unite sărbătorind a 50-a aniversare a fondării ONU.
1995, Dec. 15 O primește pe Leah Rabin, văduva lui Yitzhak Rabin.
1996, Ian. 20: Vizită de stat a președintelui francez Jacques Chirac.
1996, Nov. 13: Adresă la Summitul Mondial Alimentar de la sediul FAO, Roma.
1996, Nov. 18: Audiență pentru Mihail Gorbaciov.
Nov. 19: Audiență pentru președintele Fidel Castro al Cubei. Papa acceptă invitația de vizită în ianuarie, 1998.
1997, Ian. 14 Papa îl primește pe Lien Chan, vicepreședintele și prim-ministrul Republicii China.

1997, Feb. 3 Vizita prim-ministrului Israelului Benjamin Netanyahu, se întâlnește cu Papa.
1997, Mar. 20 Vizita lui Jose Maria Aznar, șeful guvernului spaniol. (Vatican)
1997, Apr. 15 Ioan Paul II îl întâmpină pe secretarul general al ONU Kofi Annan.
1997, Mai 16 Audiență cu președintele georgian Eduard Șevardnadze. (Vatican)
1997, Iunie 24 Scrisoare către cardinalul John Baptist Wu Cheng-chung, episcopul de Hong Kong, cu ocazia revenirii programate pe 1 iulie a Hong Kongului sub suveranitatea Chinei.
1997, Iulie 17 Sfântul Scaun este aprobat în calitate de observator la Organizația Mondială a Comerțului.
Iulie 18 Scrisoare către președintele rus Boris Elțîn în care Papa își exprimă îngrijorarea cu privire la o lege depusă la parlamentul rus “privind libertatea de conștiință și asociațiile religioase.”
1998, Ian. 22 Fidel Castro și Papa se întâlnesc la Havana. (Castro este de formare Iezuita)
1998, Feb. 10 John Paul II îl primește pe președintele Boris Elțîn al Rusiei.
1998, Mar. 7 Audieță acordată secretrului de stat al SUA Madeleine Albright. (dama-mason)
1998, Mai 19 Audiențe pentru prim-ministrul canadian Jean Chretien și viceprim-ministrul Iraqului Tarek Aziz.
1998, Iunie 12 Audiență acordată lui Yasser Arafat, președintele Autorității Palestiniene.
Iunie 16 Papa îl primește pe secretarul general al ONU Kofi Annan. Observatorul permanent al Sfântului Scaun la Națiunile Unite, Arhiepiscopul Renato Martino, vorbește la conferința sponsorizată de ONU de la Roma pentru înființarea unui tribunal penal internațional.
1998, Iulie 7 Prezentarea Scrisorii apostolice “Dies Domini,” Despre ținerea zilei sfinte a lui Dumnezeu.***
( Intr-o intalnire secreta, noiembrie 2007 dar si 2008 in recenta vizita a lui Papa Benedict in SUA, Vaticanul si alti lideri din diferite organizatii politico religioase –prin reprezentanti- au discutat o agenda de lucru. Agenda trebuie realizata in SUA si prin puterea si influenta SUA, in lumea inreaga…la pct. 7 din agenda (Iezuita) se vorbeste despre instituirea « DUMINICII » ca si LEGE . Lege care va fi instituita in SUA ca apoi sa fie ‘preluata’ de toate statele lumii. Motivatia lor este ca atata timp cat oamenii nu onoreaza pe Dumnezeu prin ‘respectarea’ Duminicii, planeta noastra va avea din ce in ce mai multe probleme, incalzire globala, calamitati, cutremure, inundatii, seceta, tornade, conflicte armate, saracie, boli, etc. De remarcat ca in Imperiul Roman condus de Imparatul Constantin, 313 dHr, acesta a instituit o asemenea lege, numita ‘Dies Solis ‘, o lege care cerea tuturor sa se opreasca din munca lor cotidiana in sfanta zi a SOARELUI… !!! (dies solis)…interesant deasemenea ca daca o asemenea lege va fi instituita in SUA, ea, legea, va purta acelasi nume : Sun Day Law, adica tradus in romaneste : Legea Zilei Soarelui !!!

NU UITATI : Transferarea sfinteniei zilei saptamanale de odihna (Shabatul) din ziua a saptea (sambata) in ziua intai a saptamanii (duminica) s-a realizat prin hotararea bisericii romano-catolice in Conciliul de la Laodicea (366 dHr.)
In 386, Sinodul din Aquilea recunoaste schimbarea oficiala a lui « Dies Solis »(ziua soarelui) in « Dies Dominica »(ziua Domnului-duminica). Schimbarea numelui a tinut de strategia bisericii de a inlatura suspiciunea celor care s-ar fi intrebat de ce noi crestinii sarbatorim o zi cu nume pagan, dies solis, adica ziua soarelui… !!!
Iezuitii distrug adevarul si creatia…indiferent ca vorbesti de politica, economie, social, cultural, stiintific, militar, informativ, religios, etc…totul este folosit de ei in realizarea propriilor proiecte.
Iezuitii sunt interesati sa realizeze ‘proiectul’ pentru care ei au fost ‘creati’…vezi juramantul lor…desi pare o ‘problema’ lipsita de importanta (special pt. cei fara ‘activitati’ spirituale) instituirea unei asemenea legi, dincolo de originea sa ‘dubioasa’, loveste in libertatea de constiinta, implicit in Constitutia fiecarui stat si favorizeaza reaparitia intolerantei religioase (de tipul evului mediu) la nivel international.
1999, Ian. 26: Papa Ioan Paul și președintele SUA Bill Clinton se întâlnesc la sosirea Papei în St. Louis, S.U.A. Prezentarea noului rit de exorcizare al Cărții Romane a Riturilor (de la Congregația pentru Adorație Divină și Canonul împărtășaniilor).
1999, Feb. 11: a 70-a aniversare a fondării Statului-oraș Vatican. (1929 – 1999) Atentie la acest an, 1929, deoarece are o importanta majora pentru o viitoare ‘analiza’ …!!!
1999, Feb. 19: Audiență pentru Yasser Arafat, președintele Autorității Palestiniene.
Feb. 20: Papa îl primește pe Jason C. Hu, ministrul Afacerilor Externe al Republicii China (Taiwan).
1999, Martie 11: Audiență pentru Seyyed Mohammad Khatami: prima vizită a unui președinte al Republicii Islamice Iran la Papa Ioan Paul.
1999, Martie 30: Întâlnirea la nivel înalt de la Vatican studiază criza din Kosovo: include ambasadorii la Sfântul Scaun ai țărilor membre NATO și membrii permanenți ai Consiliului de Securitate al ONU.
1999, Aprilie 18: Scrisoarea papală adresată Sfinției Sale Alexis II, Patriarhul Moscovei și tuturor Rusiilor, cu ocazia călătoriei acestuia din urmă la Belgrad pentru găsirea unei soluții pașnice a conflictului din Kosovo.
1999, Mai 7: Papa face o călătorie de trei zile în România: cea de-a 86-a călătorie apostolică în străinătate. Include întâlnirea cu Patriarhul ortodox Teoctist. Papa participă la liturghia ortodoxă iar Patriarhul la liturghia catolică.
Mai 10: Papa îl întâmpină pe liderul albanez din Kosovo Ibrahim Rugova.
Rugova ține o conferință de presă la biroul de presă al Sfântului Scaun.
Mai 18: Ioan Paul II împlinește 79 de ani. El îl întâmpină pe cancelarul german Gerhard Schroeder.
Iunie 3: Ioan Paul II îl primește pe secretarul general al ONU Kofi Annan.
Sept. 5: Audiență la Castelgandolfo cu Yasser Arafat, președintele Autorității Naționale Palestiniene.
Sept. 16: Papa îl primește pe președintele Guido de Marco al Republicii Malta.
Oct. 28: Papa îl primește pe Franjo Tudjman, președintele Croației, și pe ministrul Afacerilor Externe al Croației, Mate Granic.
Oct. 29: Papa îi acordă o audiență președintelui Rudolf Schuster al Slovaciei, și ministrului Afacerilor Externe al Slovaciei, Eduard Kukan. Sfântul Părinte și liderii religioși ai lumii se adună în Piața San Pietro la încheierea adunării interreligioase din Vatican.

2000, Ian. 18: Începerea Săptămânii anuale de rugăciune pentru unitatea creștină. Sfântul Părinte deschide cea de-a patra Ușă sfântă și ultima a Anului jubiliar 2000 spre exteriorul orașului St. Paul.
Feb. 15: Este semnat un acord de bază între Sfântul Scaun și Organizația de Eliberare Palestiniană. Sfântul Părinte îi primește pe Yasser Arafat și delegația palestiniană în audiență. El l-a primit și pe Rudolf Schuster, președintele Republicii Slovace.
Mai 12: Papa pleacă la Fatima, Portugalia în cea de-a 92-a călătorie apostolică în străinătate.
2000, Mai 13: Beatificarea la Fatima (1917 !!!) a celor doi copii păstori, Jacinta și Francisco Marto. Cardinalul Angelo Sodano, secretarul de stat, citește un text despre “Cel de-al treilea secret” al Fatimei la altar, în urma beatificărilor.
2000, Iunie 5: Audiență pentru președintele rus Vladimir Putin. (Vladimir Putin este Cavaler de Malta).
2000, Iunie 13: Lui Ali Agca, care l-a atacat pe Papă în Piața San Pietro la 13 mai 1981 și a fost în închisoare în Italia de atunci, i se acordă grațierea de către președintele italian Carlo Azeglio Ciampi și este extrădat în Turcia natală.
2000, Iunie 23: Audiență pentru Fra Andrew Bertie, prinț și mare maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta. (prezenti si in Romania, Gen. Constantin Buzatu este Cavaler de Malta si mare prior pe Romania).

2000, Oct. 6; Papa îl primește pe Emil Constantinescu, președintele României.
Oct. 17: Pontificatul Papei Ioan Paul devine al 7-lea ca lungime din istorie, incluzându-l pe acela al Sf. Petru. Sfântul Părinte o întâmpină pe Regina Elizabeth II la Vatican. (dama-mason)

2000, Oct. 19: Jubileul Ordinului Suveran Militar de Malta. (SMOM)
VEZI IBSSA IN ROMANIA…ACTIVITATEA SMOM IN ROMANIA , SPECIAL IN SERVICIILE DE INFORMATII…INTERESANT SI CA IBSSA ISI ARE SEDIUL CENTRAL IN UNGARIA SI CA ‘SEFUL’ ESTE CAVALER DE MALTA !!!

ALTA BOMBA…11 SEPTEMBRIE 2001…PRIVITI CINE VIZITEAZA VATICANUL IN 2001, INAINTE DE ‘ATACUL TERORIST’… TOTI MAI MARII LUMII (CARE SUNT MASONI) TREC PE LA VATICAN INAINTE DE ‘EVENIMENTE’ MAJORE…
2001, iulie, 23: La Castelgandolfo, Ioan Paul al II-lea îl întâmpină pe președintele SUA George W. Bush.

http://unknownsecrets.wordpress.com/2009/02/03/ordinul-iezuit-shi-masonii-shtiai-de-ei-3/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

+3 #1 adihus 27-06-2015 20:19
Multumim pt aceasta prezentare atat de documentata.
Dupa cum am citit altundeva, acum cativa ani a fost reinfiintat Biroul Sfiintei Inchizitii la Vatican.
Probabil ca acesta va avea de lucru in viitorul apropiat.
Asteptam un update.
Citat
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020