UK Bookmakers

Un laureat al premiului Nobel pentru literatură va părăsi Statele Unite din cauza lui Donald Trump

Scris de DN. Posted in Cultura


Poetul şi dramaturgul nigerian Wole Soyinka (n. 1934), laureat Nobel pentru literatură în anul 1986, stabilit în Statele Unite, a anunţat că va părăsi SUA în cazul în care Donald Trump va câştiga alegerile prezidenţiale.
Cum Trump a câştigat alegerile, scriitorul şi activistul pentru drepturile omului Wole Soyinka se va instala în Africa de Sud, unde Universitatea din Johannesburg i-a oferit un post de profesor, informează Mediafax.
Wole Soyinka a înapoiat benevol autorităţilor americane "Cartea verde" care i-a permis să lucreze pe teritoriul SUA în ultimii 20 de ani.
Cu ocazia recent încheiatului Salon du Livre de la Paris, Soyinka a declarat, pentru agenţia France Presse, că Trump a acces la putere datorită "unui val de xenofobie latentă".


"Sunt împotriva zidurilor, mai ales împotriva acelor ziduri care sunt clădite în sufletele oamenilor" – a mai spus Soyinka.

http://www.descopera.ro/cultura/16219360-un-laureat-al-premiului-nobel-pentru-literatura-va-parasi-statele-unite-din-cauza-lui-donald-trump

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2017