UK Bookmakers

PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 4 – 9 aprilie 2017

Scris de Corina Marchiș. Posted in Cultura


Perioada 4 – 9 aprilie 2017, este una încărcată la Teatrul Municipal, fiind programate spectacole aparținând secțiilor dramă și păpuși.
Marți 4 aprilie, de la ora 19.00, este programat spectacolul  ZORBA'S DIONYSOS, regia Marcel Țop, un spectacol care redă întâmplări și fapte din viața neasemuită a legendarului Zorbas, figură dionisiacă de grec adevărat ce a adunat în jurul său personaje pitorești, pe care le-a învățat să iubească viața și să înțeleagă moartea.
Miercuri 5 aprilie, de la ora 19.00 este programat spectacolul URSUL după A. P. Cehov, regia Doru Fârte, la Sala Studio. Această farsă într-un act spune povestea unei văduve, Elena Nicolaevna Popova, care trăiește retrasă și adânc atașată de amintirea soțului ei. Dar asta, până într-o zi, când apare tânărul moșier Smirnov, iar întreg Universul se schimbă.


Vineri 7 aprilie, la ora 19.00 este programat ALBASTRU. GALBEN. ROȘU, text și regie artistică Radu Macrinici, un spectacol  care invită spectatorii, la mai bine de un sfert de veac de la Revoluția Română, să își aducă aminte de ceea ce s-a-ntâmplat în acele zile şi, mai ales, la ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu noi, dacă n-ar fi existat acei „frumoşi nebuni ai străzilor”.
La sala Teatrului de Păpuși, este programat sâmbătă 8 aprilie, de la ora 11.00, spectacolul FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI, regia Claudia Revan, care aduce în fața spectatorilor o căutare inițiatică a Binelui întreprinsă de Fata moșneagului, alungată de acasă de mama sa vitregă pentru a i se pierde urma, în contrapartidă cu iscarea Răului de către Fata babei, dornică de a dobândi bogății nenumărate, fără a depune nici cel mai mic efort.
Tot sâmbătă 8 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Mare va avea loc spectacolul PURICELE ÎN URECHE, regia Gelu Badea, o comedie savuroasă în care predomină comicul de situație, iar situațiile cu cât sunt mai încurcate și mai greu de rezolvat, cu atât devin mai verosimile.
Duminică 9 aprilie, la ora 19.00 este programat spectacolul EDMOND, regia Andrei Dinu. Protagonistul piesei, Edmond, fiind nemulțumit de ceea ce se întâmplă în viața lui, decide să o ia de la capăt. În odiseea lui dureroasă, acesta acumulează trăiri și senzații, traversând bordeluri și cluburi de noapte, în care întâlnirile cu ceilalți sunt frustrante și alienante. Într-o lume plină de „morți”, a fi viu e aspirația obsesivă a protagonistului.
Informații și rezervări bilete la tel. 0736 216 437 (secția dramă și revistă) / 0730 270 926 (secția Păpuși).


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2018