Anul nou intr-un calendar de perete al Muzeului de Mineralogie Baia Mare

Scris de Ciprian Crișan. Posted in Cultura


Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm disponibilitatea calendarului de perete al Muzeului de Mineralogie Baia Mare pentru anul 2014, care este anunţat ca ”Anul Internațional al Cristalografiei” și de asemenea ”Anul Internațional al Familiei. Ca orice an-nou, aduce noi începuturi, planuri și proiecte, pe care le așteptăm cu optimism.

Având un aspect grafic și o calitate deosebită, specifică tradiționalului calendar anual al Muzeului de Mineralogie Baia Mare, publicație tipărită la Eurotip Baia Mare și un preț de achiziție de numai 20 lei, calendarul anului 2014 va surprinde cu siguranță prin calitatea estetică deosebită atât a pieselor selectate, cât și prin profilul și realizarea fotografiei artistice semnate de Valentin Ganța.

Caruselul lunilor viitorului an, cel mai bun an al deceniului, așa cum se arată, ne va surprinde plăcut prin reflecția în aur, sfalerit, calcit, calcopirită, steatit, fluorină, cuarț, rodocrozit, baritină, aragonit, marcasită, pirită ș.a.m.d selecția pieselor ce figurează în această publicație fiind una specială, dedicată unui an 2014 ce aniversează 25 de ani de la deschiderea expoziției de bază.

Calendarul este disponibil, deocamdată, doar la standul Muzeului de Mineralogie Baia Mare, din B-dul Traian, nr.8.

Ciprian Crișan - PR
Muzeul de Mineralogie Baia Mare

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022