UK Bookmakers

NICU VATAFU ; are procurorul Lucian Papici un milion de euro in buzunarul ala mic de la bracinarii pantalonilor ?

Scris de NICU VATAFU. Posted in Ancheta


Poveste de groaza din Romania pe care comunistii nu au bagat-o in Uniunea Sovietica .

Poveste de groaza  din Romania  care acum a intrat in visul nebunului de Hitler  , adica in Uniunea Europeana ,
 
Daca te uiti ca procurorul Lucian Papici  este Procuror Sef  la  SECTIA  DE  COMBATEREA  CORUPTIEI de la DNA  , ai crede ca este plin de bani !

Daca te uiti dupa  CV-ul procurorului Lucian Papici  ai crede ca este plin de bani  !

Daca te uiti  ca procurorul  Lucian Papici a instrumentat ” Termopanele  lui Nasatase  ” ai crede ca este plin de bani  !

Daca te uiti  ca procurorul  Lucian Papici  a instrumentat  ” Caltabosul  lui Remes si Muresan ” ai crede ca este plin de bani  !

Daca te uiti  ca procurorul  Lucian Papici  a instrumentat   ” Cazul Voici – Costiniu – Locic ” ai crede ca este plin de bani !

Daca te uiti  ca procurorul  Lucian Papici a instrumentat   ” Examenele  fraudate de la INM ” ai crede ca este plin de bani  !

Daca te uiti  ca procurorul  Lucian Papici  a instrumentat  ” Dosarul lui Anton Pandrea  ”ai crede ca este plin de bani !

Daca te uiti  ca procurorul  Lucian Papici a instrumentat ” Perchezitia informatica in cazul Adrian Toni Neacsu ” ai crede ca este plin de bani !

Acum poate va intrebati  ce-l intereseaza pe Nicu Vatafu  de basca , de buzunarul ala mic de la bracinarii panalonilor si de cati firfirei  a strans acolo  procurorul Lucian Papici  .

Pai situatia se prezinta perfect ca in romanica furata si jefuita de oamenii lui Traian Basescu  , oamenii care fac talharii de talharii  fiind aparati  ” cu piepturile deschise ca la Verdun ”   acolo la DNA si la PARCHETUL GENERAL  de   procurorii tatarului cu chelie , ochii oblici , privire piezisa  si mare parsivenie  .

Haideti sa va explic asa frumos ca intodeauna  CU DOCUMENTE  , priviti cu atentie la documentul de mai jos depus si inregistrat de mine cu nr 2586 din data de 25.03.2013  la  DIRECTIA GENERALA ANTICORUPTIE   . Pe langa celelalte acuzatii facute de mine , UNA , cea subliniata cu marcar , IN CARE ARATAM  CA PATRU  FUNCTIONARI CORUPTI  AI ANAF  AU PRODUS  UN PREJUDICIU BUGETULUI DE STAT  DE PESTE PATRU MILIARDE LEI VECHI [  peste un milion de euro ] .

Cum au produs acest prejudiciu .

Simplu , au sters datoriile firmei mele SC  OIL PARTENER SRL  catre bugetul de stat ,

Cine sunt cei patru functionari corupti de la  ANAF ? , si mai simplu

1] DANIEL TUDOR – Director general executiv  la Finantle publice Bucuresti

2] VLAD BELUCIU -Director  la IMM-uri  Finantele Publice Bucuresti

3 ]DAN MIRICA – Sef compartiment juridic la Finantele Publice Sect 3 Bucuresti

4] HORTENSI PEAGU – Consilier juridic la Finantele Publice Sect 3 Bucuresti

Acum , cand astia de la fisc impoziteaza si ouale de la bibilicile  tusii Sevastita de la Radovanu  , cand astia de la fisc impoziteaza si pensiile  invalizilor, cand astia de la fisc  pun popriri pe conturile firmelor ,  sa nu credeti ca eu  sunt ” nebun ”  si MA VAIT  CA MI-AU STERS DATORIILE FIRMEI MELE .

Nenorocitii aia de la ANAF  au sters datoriile firmei mele SC OIL PARTENER SRL  nu de dragul meu , ci pentru a-mi radia firma ca ” FIRMA FARA ACTIVITATE SI FARA PATRIMONIU , acum cred ca  ati inteles manevra , daca firma mea avea datorii la bugetul de stat insemna ca are si activitate si nu putea fi radiata pana la recuperarea totala a datoriilor catre stat .

Talharii de la ANAF  au fost platiti cu bani grei ca sa faca o asemenea infractiune .

Cine credeti voi ca sunt ”  binevoitorii” care i-au corupt pe cei de la ANAF  sa-mi STEARGA MIE DATORIILE LA BUGET ? , la fel de simplu .

1] CRISTU IRINEL – Secretar de stat in Ministerul economiei si finantelor siFoarte important prietena Elenei Udrea .

2 ] CRISTU FLORIN ALEXANDRU – paretener de afaceri cu DORIN COCOS si GABRIEL OPREA .

Cum i-am demonstrat eu ditamai  Procurorului Sef   SECTIA DE COMBATERE  A CORUPTIE   Lucian Papici  ca firma mea a avut datorii la BUGETUL DE STAT ?

Simplu cu documente  , respectiv Deconturile lunare de TVA   si Declaratiile de impozit pe profit  depuse corect si legal , cu nr de inregistrare la ANAF , documente care demonstrau in mod clar ca firma mea  SC OIL PARTENER SRL  era o firma cu activitate , O FIRMA CU PROFIT .

Ce zice marele procuror Lucian Papici ?

Ce zice procurorul care i-a speriat pe Adrian Nastase , pe senatorul Voicu  , pe judecatorul Costiniu , pe Remes , pe Ioan Avram Muresan ?

Priviti si voi si va cruciti .

Abia acum incep sa-l banuiesc si eu pe procurorul Lucian Papici  ca are foarte multi bani in buzunarul ala mic de la bracinarii pantalonilor , pai cum altfel sa ai atata curaj nebun  sa zici ca e bine  sa se stearga datorii de peste un milion de euro  la Bugetul asta atat de amarat .

Si pentru ca ” gura pacatosului  adevar graieste  ” zice pe undeva prin Scriptura poporului roman , nenea procurorul  zice si scrie cu pixul lui ca  ”actele premergatoare  au relevat  ca la data de 19 .04 .2007  , SC OIL PARTENER SRL   nu figura cu datorii la bugetul general consolidat al statului  insa in perioada  august 2007 – mai 2008  au fost depuse la Administratia Finantelor Publice Sector 3 Bucuresti declaratiile si deconturile prin care se evidentia existenta unor datorii ale societatii .

Este semnatura  PROCUROR SEF SECTIE – LUCIAN PAPICI  ? .

Este stampila aia de la DNA  care provoaca frisoane ? .

Este abuz in serviciu in dauna interesului public , care se pedepseste cu puscarie de la 5 -la 15 ani  ?

Este favorizarea infractorului , care si asta se pedepseste si asta cu puscarie de puscarie ? .

Este tainuirea unei infractiuni  care si asta  duce la puscarie ?.

Voi stiti ce pateste amarasteanul  de roman care afla de producerea unei infractiuni  si nu da fuga la organele abilitate  sa anunte magaria ? .

Voi care acum ati vazut materialul prezentat de mine  si nu anuntati politia sau procuratura puteti fi acuzati de tainuire .

De unde atata tupe si curaj la un procuror  sa acopere asemenea infractiuni ?  , nu-i e frica ca daca ajunge in puscariile viitorului  il asteapta acolo vreun tortionar  fioros ? .

Ca sa intelegeti de ce au facut  atattea infractiuni  oamanii din anturajul lui Basescu si Udrea , va spun pe scurt ca acesti talhari de judecatori  si functionari ANAF   corupti de Cristu Irinel si de Cristu Florin Alexandru  au radiat firma mea SC OIL PARTENER SRL   ca firma fara activitate si fara patrimoniu pentru a pune mana pe Benzinaria  din imaginea de mai jos , bebzinarie aflata bineinteles in patrimomniul firmei mele si nu in ultimul rand PENTRU A NE ARATA NOUA AMARASTENILOR CA ROMANIA A INTRAT PE MAINILE LOR SI FAC CE VOR EI IN ACEASTA TARA .

Si pentru a intelege pana unde merge ticalosia acestor oameni va mai prezint un document de la INSTITUTUL NATIONAL DE MEDICINA LEGAL ” Mina Minovici ”  cu un examen de Bio -Toxicologie  pentru otravire cu mercur  , am o concentratie de 3,48 mercur in sange  rezultat obtinut prin spectometrie cu absorbtie  atomica .

Numai si numai prin aceasta analiza aflii daca ai fost otravit cu mercur  , denumit in popor  argintul  viu

Da , ati inteles bine acesti nenorociti m-au otravit cu mercur , mi-au furat viata si identitatea .

Sper sa nu va speriati si sa mai plecati din tara inca cateva milioame .

Pe mine m-a iubit Dumnezeu , m-a ajutat Parintele Daniel de la Manastirea Cernica  si dupa doi ani de coma m-am intors din morti  si nu o sa las nepedepsita  aceasta nelegiuire nici pe lumea asta , nici pe lumea cealalta  chiar daca cei vinovati fac parte din camarila clanului Udrea -Basescu .

Va prezint si documentele care probeaza ca acesti nenorociti m-au otravit cu mercur  , referitor la otravirea mea cu mercur procurorul Lucian Papici  in continutul rezolutiei  cretine pe care a dat-o aproape ca pare invidios de norocul care a dat peste mine , parca -parca ar vrea si el si familia lui asa  ceva .

Eu ii dau un sfat .

Nu cere ca ti se v-a da  !

Gata acum  documenteleeee.

Gata , gata dar m-am cam laudat , eu am documentele insa fisierul  de imagini pentru acest articol s-a incarcat  si eu nefiind un as in ale calculatorului  nu stiu cum sa procedez .

Da am gasit solutia maine va mai prezint intr-un articol   referirile LA OTRAVIREA MEA CU MERCUR  din rezolutia lui Papici si documentele de la IML .

Sa nu credeti in draci , chiar daca eu am trait Povestea lui Iov .

Sa credeti in Dumnezeu ! .

http://www.nicuvatafu.ro/blog/nicu-vatafu-procurorul-lucian-papici-milion-de-euro-buzunarul-ala-mic-de-la-bracinarii-pantalonilor/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020