UK Bookmakers

Echipa de „Champions League” HCM Baia Mare este condusa de un LIVIU Bala incompetent si tepar

Scris de IR Rosiianu. Posted in Ancheta


Am scris, am aratat si am demonstrate de o gramada de ori faptul ca Liviu Bala e dedat la rele si ca nu precupeteste niciun efort pentru a iesi in fata si pentru a poza in baiat gigea.
Am aratat in plina campanie a ca omul nostru a uitat efectiv de unde a plecat si cam ce rol are el pe pamant.
Candida atunci din partea PPDD, dar zicea ca CATALIN – scuzati cacofonia! – e idealul lui in viata.
Acum nu mai candideaza, acum este!

Este director executiv la HCM Baia Mare, adica taman acolo unde Catalin – deverseaza bani cu sacul.
S-a si adeverit, de altfel, ulterior, cand al nostru Catalin l-a inscaunat mare bastan la HCM si pe la trustul eMM, anchetat cu ei de-o mana de DNA si DIICOT.
In atari conditii, dupa cum constatati din linkul alaturat, Liviu Bala-I imparat.
Noi nu insinuam ca el ar executa ordinele primarului!
E o coincidenta doar!


http://www.hcmbaiamare.ro/conducerea.html
Conform Codului Muncii, inca in vigoare SI PENTRU Bala al nostru, iata care este/ar fi fisa postului, indatoririle si care-s obligatiile lui din aceasta postura.
http://legislatiamuncii.manager.ro/a/2662/fisa-de-post-director-executiv.html
Asa se face ca omul nostru are in subordine, conform legislatiei muncii din Romania pentru fisa postului pe care o detine, o sama intreaga de departamente cheie, fiind si dotat corespunzator cu pixuri care stiu ce si cum sa scrie, sa semneze OP-uri sau sa imparta.
Liviu Bala are si atributiuni de control, dar tine si detine si cutitul si painea, astfel incat sponsorul principal Catalin Chereches sa doarma linistit.
Chiar si cu Ada Nechita, mai noua sa iubita, dupa cum zice gura targului.
Interesant sau nu, pentru ca sa ocupe acest post, Liviu Bala avea nevoie de „Minimum 6 ani in domeniul de activitate al firmei, din care minimum 3 ani in pozitii managerial”
In mod normal, experienta solicitata depinde de specificul si marimea firmei, precum si de nevoile pentru postul respectiv in firma.
Sa nu fi stiut, oare, Primarul Catalin Chereches ca dl Bala al nostrum are doar o experienta vasta de falimentare a firmelor pe care le-a condus in prodigioasa lui experienta, cartea de vizita fiind procesele de pe rolul Judecatorie Baia Mare si conturile blocate de executori de la firmele manageriate de dansul?
De aceea, sarim si in atentia sponsorilor HCM Baia Mare.
Le spunem acestor distinsi manageri ca banii pe care-I aloca ei cu generozitate sportului baimarean sunt dijmuiti de un om care n-a reusit nimic in afacerile proprii.
In acest context, de unde vine experienta care-l califica pe Bala drept priceput?!
E doar o alta facatura ce se vede din avion, o confirmare a faptului ca Bala a fost pus aci special de Catalin, ca sa vegheze la modul in impartire a banilor.
E interesant faptul ca nenea primarul ce se lauda ca-I pasa de valorile locului nu a aflat ca-n targul nostrum sunt si personae cu adevarat competente.
Cand s-a facut incadrarea lui Bala prin concurs, cum si unde?
http://www.hcmbaiamare.ro/sponsori.html
Ca sa va ajutam sa intelegeti mai bine cine-I BALA din propozitie, va provocam sa aflati OFICIAL ca exact in data de 20 sept 2013 teparul LIVIU Bala a pierdut definitiv procesul cu SC CONIRC SRL, pentru chirie neachitata la fosta lui tentativa de crasma PHOTO PUB de la OJT, cu o chirie restanta catre proprietarul Barle de 70.000 lei, fost consilier local.
http://portal.just.ro/182/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=18200000000093678&id_inst=182
Adica marele manager al HCM nu a fost in stare sa faca profit cu un bar cafe in centrul orasului, cu vad foarte bun si a lasat in urma praf, pulbere si 70.000 lei datorii, dar e bun sa managerieze o echipa de handbal cu BUGET URIAS !!!http://www.claudiuflorescu.ro/liviu-bala-e-cea-mai-penala-mana-drepta-a-primarului-chereches/
http://www.claudiuflorescu.ro/dupa-ce-l-a-tepuit-bine-pe-florin-miclaus-liviu-ioan-bala-vrea-sa-fie-deputat-onest-pp-dd-2/
http://www.claudiuflorescu.ro/liviu-bala-e-cea-mai-penala-mana-drepta-a-primarului-chereches/


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020