In atentia DNA! - Cu pretul incalcarii legii, in numai doi ani de zile, ILNIC Electric a sponsorizat manifestarile lui Chereches cu exact 261.268,25 lei

Scris de IR Rosiianu. Posted in Administratie


Fiind curios din fire, dar si atent la ce se intampla in jurul meu, nu m-am lasat aburit de zambetele de protocol ale (o)primasului Catalin Chereches.
Stiu ca manifestarile lui aproape orgiastice au doar darul de-a arunca praf in ochii multimii, de-a da paine si circ unora care n-au nici macar curajul sa se gandeasca la faptul ca l-ar putea infrunta cumva, candva, undeva pe verosul individ.

Portretul unui primar oportunist

Stiu ca are tupeu cat altii-n mii de vieti!
E o deprindere din adolescenta petrecuta-n compania rau famatilor orasului, vremuri din care I se trag in continuare nenumarate acuze si aratari cu degetul, unele extrem de grave, cum ar fi fazele cu drogatul prin cimitir.
Cimitir pe care, mai tarziu l-a pangarit iar, cand a fost acuzat ca nu si-a platit nici macar piatra funerara de la mormantul tatalui care l-a facut om.
Oricum, astea sunt alte subiecte, pe care le-am dezbatut cu alte ocazii, subiecte pe care le vom dezvolta si pe viitor, pentru ca au aparut elemente noi.
Pana atunci va spunem ca „simtul practic” deprins de la lumea interlopa alaturi de care s-a impaunat ani in sir beizadeaua noastra l-a pus in practica mintenas, imediat ce s-a vazut inscaunat, dupa ce-a castigat primele alegeri – cand noi i-am stat in gat si cand am publicat o editie din „Necenzurat” intr-un tiraj de 25.000 de exemplare.
Atunci le-a castigat cu exact 51,66 %, adica cifra Satanei, caci, conform principiiilor numerologiei, 5 + 1 = 6, deci, 666.
Am scris atunci asta, ca e diabolic si, din nefericire, s-a adeverit intru totul.
Am aratat ca a umilit Episcopia cand donat vin alb de paste, de parca Hristos ar fi avut sangele alb.
Am aratat ca in plin post a facut in usa Catedralei chefuri pe banda, am aratat multe…
Am aratat ca s-a expus public in cercurile masoneriei si ca Biserica nu l-a excomunicat.


ILNIC ELECTRIC a sponsorizat cu produse in valoare de 261.268,25 lei

AZI va spunem ca UNA DINTRE FIRMELE LUI DE CASA ale primarului Catalin Cereches este ILNIC ELECTRIC SRL Baia Mare, adica taman firma care face iluminatul ornamental stradal din Baia Mare, blocand flagrant circulatia pe strazile orasului si-n ultima vreme.
O face numai pe arterele principale, ca un praf in ochi, pentru ca „fraierii” din cartierele marginase nu par a avea aceleasi drepturi ca si cei din CENTRU in ochii primarului.
Firma lui ILIE - supranumit LINDIC, de la numele firmei lui – nu stie ca-n Occidentul catre care tindem astfel de lucrari se efectueaza intre orele 22:00 si 04:00, tocmai pentru a nu bloca circulatia.
De aceea si intrebam Politia Rutiera DACA el are aprobarea sa incurce circulatia rutiera?
Sau si caschetarilor le tremura chilotii in fata celui care s-a afisat zambitor langa vicepremierul Oprea?!
Ce coincidenta!
Si, ca sa vedeti ce lista lunga de „coincidente” avem si-n acest caz o lista intreaga.
Asadar, cu ocazia „Sarbatorii castanelor” din 2011 SC ILNIC ELECTRIC SRL Baia Mare a sponsorizat primaria condusa de Cereches cu suma de 47.673,25 lei, dar IN PRODUSE.
Din actele pe care le atasam prezentelor randuri – acte obtinute in baza legii 544 de la Primarie - NU REZULTA de nicaieriin ce tip de produse a constat aceasta sponsorizare, insa un lucru e clar: pe de o parte Primaria Baia Mare nu CRED ca a trecut aceste „bunuri” in patrimoniul sau, la fel cum nici Ilie „Lindic” nu cred ca si-a scos din patrimoniu aceste bunuri, pentru ca n-ar mai fi putut participa apoi la alte licitatii.
Oricum ar fi, la numai cateva luni distanta, la „Iarna baimareana” din 2011, SC ILNIC ELECTRIC SRL a sponsorizat iar Primaria cu suma de 99.539,24 lei.
Logic, tot in produse!
Logic, iar nu ni se spune in ce constatu acestea si daca s-au regasit ele cumva in actele Primariei sau ale firmei lui.
Sau, pe de alta parte, sa vedem daca nu cumva si Directia de Sanatate Publica  Maramures nu este cumva in culpa, atata vreme cat sunt siguuur ca nu exista vreun document din care sa rezulta ca Ilie nu a sponsorizat cu produse aproape expirate, cu riscul de a imbolnavi in masa populatia orasului.
Nu de alta, dar sa stim de ce suntem bolnavi!
Pentru ca intre timp, stiti bine, UE a decis sa se renunte la vechile becuri!
Oare asta n-a fost o bresa prin care Ilie si-a rezolvat stocurile periculoase si pe care trebuia sa le distruga pe bani grei, prin firme de specialitate?
Oare asta nu e o mita mascata?
La „Toamna baimareana – Sarbatoarea castanelor” din anul 2012 SC ILNIC ELECTRIC SRL a perseverat cu astfel de obiceiuri a donat „produse sau servicii” in valoare de 79.418,74 lei.
Logic, IAR nu ni se spune in ce au constat acestea!
De-a lungul anului 2013 aceeasi firma SC ILNIC ELECTRIC SRL reapare cu o donatie de 34.637,02 lei, tot in produse.
Cata perseverenta in scrupulozitate!
Ia, pana si zecimalele le-au mentionat!
NOI va spunem ca in timp ce EI nu ne-au zis nimic din cele invocate mai sus, IN TOT ACEST TIMP aceasta firma AVEA LUCRARI cu Primaria Baia Mare, dupa cum si rezulta, de altfel, CHIAR din actele obtinute CHIAR de la Catalin Cereches.
Dovada ca e dispus, ca sa scape el, sa-I bage-n rahat pe absolute toti din jurul lui, numai ca sa scape el.

ANALIZA de caz

Ca sa intelegeti exact despre ce povestim in propozitie va rugam sa intelegeti mai intai faptul ca pana sa ajunga catalin primar aceasta firma a incheiat anul financiar 2010 cu o pierdere de exact 23.921 lei.
Asadar, tinand cont de acest aspect, dar si respectand regulile FINANTELOR, aceasta firma NU AR FI PUTUT obtine nicio lucrare pe bani publici in anul urmator.
DAR, ca sa intelegeti caracatita, A PUTUT!
Desi ar fi trebuit sa depuna bilant contabil, profit, etc..
In 2010 aceasta firma a avut o cifra de afaceri de 838.849 lei, in timp ce, imediat dupa ce Catalin a ajuns la Primaria Baia Mare si dupa ce i-a dat prietenului sponsor lucrari, in anul urmator cifra de afaceri a crescut la 1.912.461 lei, deci un salt spectaculos de-a dreptul.
In 2010 a avut 10 angajati, in 2011 a avut 16 angajati, ca avea de unde.
Deci, in 2011 cifra de afaceri i-a crescut cu 32%, adica cu 613.759 lei.
Cu aceasta cifra de afaceri a facut un profit de 907.297 lei, din cate rezulta cat se poate de explicit de pe siteul Ministerului Finantelor.
Deci, in 2011 a stins pierderea suferita in 2010 – adica 23.921 lei – si a facut un profit urias, de cca 10 miliarde de lei vechi.
In Atari conditii, ca sa intelegeti perfect cat de imperfect e aceasta treaba, desi legea spune ca-ti poti deduce numai in limita a 2% din profit – nu platesti impozit – anumite sponsorizari, numai in anul 2011 Ilie „Lindic” al nostru a sponsorizat in valoare de 16,3 %, adica cu suma totala de 147.212,49 lei, din care 47.673,25 lei la „Sarbatoarea castanelor” si 99.539,24 lei la „Iarna baimareana”.
16,3 % din PROFIT, ca sa fim intelesi!
Nu ca nu ar avea voie!
INSA, daca nu ar fi intre ei ceva, cine puii mei risca o astfel de donatie?!
Oare nu e o treaba cusuta cu ata alba?!
In 2012, ca sa mergem mai departe, Ilie reuseste o cifra de afaceri de 2.526.220 lei, insa are un profit de „numai” 322.281 lei.
Deci, o scadere a profitului de 60%.
Interesant!
La „Toamna baimareana” a dat 79.418,74 lei.
Tot produse!
Deci i-a scazut profitul de la 907.297 lei la 322.281 lei, in conditiile in care cifra de afaceri i-a crescut constant.
In 2012 a dat 24,6%, deci un sfert din profit Primariei Baia Mare.
Oare de ce?
In 2013 a dat 34.637,02 lei, insa nu putem face astfel de analize, pentru ca inca nu s-au depus cifrele la finante.
Vom reveni cudate SI MAI SPECTACULOASE!

http://www.mfinante.ro/infocodfiscal.html
http://ne-cenzurat.ro/dezvaluiri/40629-catalin-chereches-a-cazut-la-pace-cu-heineken-la-indemnurile-masonilor.html
http://ne-cenzurat.ro/administratie/40566-la-toamna-baiamareana-catalin-chereches-a-baut-bere-heineken-in-valoare-de-10-000-euro.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024