ACS Recea a zdrobit Someșul Oar în Cupa României

Scris de Ioan R. Ster. Posted in Sport


Cupa României: Someșul Oar – ACS Comuna Recea 0 – 12 (0 – 7)!


După ce în primul tur al Cupei României, ACS Recea a eliminat Viitorul Ulmeni cu 3-0, următoarea adversară ieșită în calea elevilor lui Romică Buia și Ovidiu Mic a fost Someșul Oar (Liga 4), echipă care a trecut de primul tur datorită nedisputării partidei cu CSM Sighetu Marmației (echipă desființată).
Partida dintre Someșul Oar și ACS Recea s-a disputant miercuri 24.08.2016, pe terenul din Oar. Meciul a fost condus la centru de arbitru divizionar ”B” Marius Chioran (Cluj Napoca), ajutat de asitenții Mihai Marica (Liga 1) din Bistrița și George Suciu (Liga 3) din Cluj Napoca.

La capătul celor 90 de minute ACS Recea s-a impus cu categoricul scor de 12-0, prin golurile înscrise de Mihai Deac (4), Adrian Ster (3), Milian Urs, Valer Giurgiu, Raul Taraczkozi, Viorel Chinde și Iuliu Roșiianu.

De remarcat că printre marcatori se află doi dintre juniorii care până nu de mult erau elevii descoperitorului de talente Emil Kemeneș, și jucătorii lui FCM Baia Mare în Liga 2: Adrian Ster și Iuliu Roșiianu. De altfel, cu excepția lui Viorel Chinde toți ceilalți marcatori au trecut prin curtea lui FCM Baia Mare.

Partida de la Oar a început sub semnul dominării teritoriale ale oaspeților care au început ”balul” în min. 7 prin Adrian Ster care a șutat cu sete de la 20 m reușind să deschidă scorul: 0-1.

În min. 22 Milian Urs majorează scorul cu o lovitură de cap la cornerul executat foarte bine de Giurgiu: 0-2.  
După numai 5 minute, este rândul lui Giurgiu să înscrie din careu, după o centrare venită de pe partea stângă de la Deac: 0-3.
În min.32 rolurile se schimbă, Giurgiu îl servește excelent pe Deac care își începe seria reușitelor: 0-4.
Min. 36 aduce un nou gol pentru elevii antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic, Chinde centrează foarte bine pe jos în careul mic, iar Deac îndeplinește o simplă formalitate aducând scorul la 0-5.
Două minute mai târziu Taraczkozi servit foarte bine pe culoar de Pașca și înscrie pe lângă portarul Pintye ieșit în întâmpinare: 0-6.
Ultima reușită a reprizei vine de la Chinde scăpat singur cu portarul Pava, după o excelentă degajare a lui Bota și trimite în poartă, stabilind scorul pauzei: 0-7.

În startul reprizei secunde, în min. 48, Giurgiu este faultat în careu și Iuliu Roșiianu a transformat penalty-ul acordat de centralul Marius Chioran: 0-8.
În min. 59 Mureșan face o cursă pe partea stangă a atacului și centrează pe jos în careu, de unde Adrian Ster trimite cu latul în poartă 0-9.
Min.63 aduce o fază frumoasă la capătul căreia Adrian Ster a trimis mingea la încheietura barelor, privîndu-l de ceea ce putea fi cel mai frumos gol al partidei.
Min. 71 aduce o nouă reușită a lui Mihai Deac care a scăpat singur spre poarta adversă și l-a executat pe portarul gazdelor Pava: 0-10.
După alte șapte minute Deac mai scapă o dată singur cu portarul Pava și aduce scorul la 0-11(min.78).
Festivalul de goluri a echipei din Recea s-a încheiat în min. 85 când Adrian Ster a închis tabela la 0-12, după o cursă solitară de la mijlocul terenului.

Una peste alta, pentru elevii anterenați de Romică Buia și Ovidiu Mic a fost un test extrem de util în vederea startului noului sezon al Ligii 3, dar cel mai îmbucurător este pofta de joc manifestată de toți jucătorii, care arată modul serios în care antrenorii și conducătorii echipei privesc noul sezon.

Felicitări echipei, antrenorilor și conducătorilor și nu în ultimul rând suporterilor care au însoțit (din nou) echipa!

Someșul Oar – ACS Recea 0 – 12 (0-7)

Stadion ”Someșul” Oar
Spectatori: cca.100
Au înscris: Mihai Deac (min.32,36,71,78), Adrian Ster (min.7,59,85), Milian Urs (min.22), Valer Giurgiu(min.27), Raul Taraczkoczi (min.38), Chinde (min.45), Iuliu Roșiianu (min.48).
Arbitrii: Marius Chioran (Cluj Napoca) – centru; Mihai Marica (Bistrița), George Suciu (Cluj Napoca) – asistenți.

Someș Oar: Pintye (min.31 Pava) – Paul (min.28 Mikloș), Azstalnou, Kalmar, Dinga , Bolgăr, Ungur, Șiman (min.67 Lup), Cioară,, Șimon, Perșa. Antrenor: Țâr Iosif (principal) .

ACS Recea: Bota (min. 46 Roșiianu) – Pașca, Urs, Lang (min.31 Sabadâș), Mureșan, Chinde, Cuc (min. 46 Mateaș), Giurgiu, Taraczkozi, Ster, Deac. Antrenori: Romică Buia (principal), Ovidiu Mic (secund).

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024