Constantin Iacov nu vede cu ochi buni chemarea la DIICOT a lui Gino Iorgulescu: “E suspect cum dosarul a ramas nelucrat atatia ani”

Scris de Sima Horatiu. Posted in Sport


Nici nu a apucat sa se bucure bine de castigarea sefiei Ligii ca Gino Iorgulescu are deja primele probleme. Noul presedinte de la LPF a fost audiat vineri dimineata la DIICOT intr-un dosar din 2006, in care este acuzat de avaziune fiscala. Fostul patron al lui FC National, Constantin Iacov crede ca este suspecta aceasta audiere, la nici 24 de ore de la alegeri. Acesta nu a scapat ocazia de a-l ataca din nou pe Dumitru Dragomir.

„Orice infractor colaboreaza bine cu autoritatile”

“Ar trebui sa-i intrebati pe cei de la DIICOT de ce nu s-a mai auzit nimic de atatia ani, pentru ca eu doar sunt martor in acesta. E suspect ca atatia ani sa ramana nelucrat, si exact a doua zi dupa ce a iesit la Liga a aparut. Dupa atatia ani de zile nu mai cred in coincidente.Eu nu inteleg de ce faptul ca un om merge la DIICOT trebuie sa stie presa. Eu stiu ca in acel dosar, controlul ANAF s-a finalizat la finalul anului 2005. In momentul in care s-au facut transferurile acelea eu nici nu eram actionar la FC National. Orice infractor colaboreaza bine cu autoritatile. Daca ar trebui sa il condamne pe Dragomir pentru tot ce a facut ar trebui sa ia vreo 1000 de ani”, a spus acesta la Sport Total FM.

„ Gino trebuie sa lucreze cu Mircea Sandu, dar e cam greu sa lucrezi cu coruptii si sa faca un audit la Liga pe zece ani”

Iacov stie ce ar trebui sa faca Iorgulescu in fruntea Ligii.
“Ar trebui sa faca tot ce nu a facut Dragomir. Daca nu ii vom da crezare si un timp de gratie sa inceapa programul, nu realizam nimic. El trebuie sa faca un audit pe cel putin ultimii 10 ani de la Liga. Apoi trebuie sa inceapa cu arbitrii, pentru ca dureaza. Nu ii poti forma peste noapte. Nu putem cere ca de maine dimineata sa nu mai fie coruptie in fotbal. Trebuie sa lucreze si cu Mircea Sandu, dar e cam greu sa lucrezi cu coruptii. Daca lumea va cere rezultate de luna viitoare nu se va intampla nimic. Trebuie schimbari majore acolo. Trebuie sa vina oameni care sunt in stare sa gandeasca. Politicul, daca s-ar implica sa numeasca conducatori de Liga sau Federatie ar fi o problema. Dar sa ajute cu o fiscalitate, sa creem baze sportive, ar fi foarte bine. Daca poate sa spuna cineva ca a fost sunat de ministru sa voteze cu Iorgulescu atunci ar fi o problema. Pe Dragomir nu l-a tradat politicul“, a adaugat acesta.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024