4 intrebari pe care sa i le pui partenerului, daca vrei o viata sexuala mai buna

Scris de EL. Posted in Social


Nu degeaba comunicarea este considerata esentiala pentru bunul mers al unei relatii. Iar pentru a avea o viata sexuala implinita, trebuie, in primul rand, sa ai o legatura stransa cu iubitul tau, sa fiti deschisi unul cu celalalt.

Iar asta inseamna, de cele mai multe ori, ca poti sa ii impartasesti dorintele si nevoile tale in plan sexual, pentru ca, la randul lui, el sa procedeze la fel cu ale sale.

Avantajele sunt multiple pentru amandoi: de la consolidarea relatiei prin curajul de a fi deschisi in fata celuilalt si pana la partide de sex ametitoare, care va vor ajuta sa dati un nou inteles termenului de "sex". Iata 4 intrebari pe care sa i le pui iubitului tau pentru ca viata voastra sexuala sa fie mai buna.

Cum deschizi discutia

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti dai seama ca viata voastra pe plan sexual nu este atat de buna pe cat v-ati fi dorit. Oboseala, stresul si rutina pot afecta irecuperabil un cuplu.

Desi gandul ca trebuie sa comunici cu iubitul tau despre acest lucru poate fi inspaimantator, este mai bine sa faci acest pas acum. Altfel, vei ramane cu frustrarile si regretele, pentru ca in final, afectiunea dintre voi sa dispara.

Pregateste o cina romantica, o muzica in surdina, o atmosfera placuta sunt ingredientele perfecte pentru o discutie. In felul acesta il vei ajuta sa se relaxeze si astfel va fi mai receptiv la ceea ce urmeaza sa vorbiti. In plus, faptul ca va planificati viata sexuala va spori placerea.

Intrebari pe care sa i le pui

1. Unde iti place sa te ating cel mai mult?

Pe langa organul genital, barbatii au o multime de alte zone erogene care raman neexplorate in timpul partidelor de sex. Cheia succesului este sa il inebunesti de placere inainte de actul sexual in sine, iar pentru a face acest lucru ai nevoie sa te joci cu anumite zone ale corpului lui. Saruta-l delicat pe lobul urechii, musca-l usor de sfarcuri, zgarie-l usor pe spate sau saruta-i coapsele.

2. Care este fantezia ta cea mai arzatoare?

Toti barbatii au fantezii, secretul unei vieti sexuale implinite este sa i le afli. Fii deschisa la acest lucru si discuta cu el despre visul sau secret. Nu spune "Nu" din prima si ai grija cum reactionezi. S-ar putea sa il sperii si nu iti doresti asta!

Iar pentru a-l incuraja si mai mult sa fie deschis in ceea ce priveste fantezia sa, cel mai bine este sa fii tu cea care face primul pas. Spune-i cum visezi sa o faceti pe masa din bucatarie sau in masina voastra si incurajeaza-l sa iti marturiseasca ce isi doreste.

3. Nu vrei sa incercam si pozitii noi?

Rutina este cea de care trebuie sa va feriti in dormitor, iar antidotul este dat de diversificare. Daca o faceti mereu in aceeasi pozitie, propune-i sa schimbati asta. Mai mult ca sigur va fi receptiv si va reactiona surprinzator de bine.

4. Ce parere ai daca am face dragoste legati la ochi?

De cele mai multe ori partidele de sex se bazeaza pe unul sau doua simturi. Intreaba-l daca vrea sa incerce sa faceti dragoste leagati la ochi. Va fi o experienta memorabila, iar voi veti experimenta senzatii pe care nu le-ati mai trait pana acum, intrucat celelalte simturi vor fi mai ascutite.

Acestea sunt doar cateva intrebari pe care i le poti pune iubitului tau, pentru a afla mai multe despre el si despre modul in care isi doreste sa decurga viata voastra sexuala. Lista poate fi completa, in functie de natura relatiei voastre. De asemenea, ai grija ca aceste intrebari sa fie puse in timp ce discutati despre voi. Daca incepi sa turui intrebarile, ca la un interogatoriu, e posibil ca iubitul tau sa se sperie, iar incercarile tale de a afla raspunsurile sa fie un adevarat esec.

http://www.ele.ro/sex/viata-sexuala/4-intrebari-pe-care-sa-i-le-pui-partenerului-daca-vrei-o-viata-sexuala-mai-buna-31101?utm_source=Esential%20Ele.ro&utm_medium=Newsletter&utm_campaign=2014-01-06

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024