Un preot a donat cei 250 de mii de dolari câștigați la un concurs

Scris de CT. Posted in Religie


Un preot din Virginia de Vest a câștigat un sfert de milion de dolari la concursul „Vrei să fii milionar?”, promițând să doneze banii unei școli catolice. Pr. Bill Matheny a încercat să ajungă la spectacolul-concurs de televiziune timp de 17 ani. În cele din urmă vara aceasta visul i s-a împlinit și a putut participa, obiectivul său fiind să ajute școala Sf. Francisc de Assisi din St. Alban, unde a învățat pe când era copil. Folosind toate ajutoarele posibile în concurs a câștigat suma de 250.000 de dolari, după care s-a oprit.

A văzut și întrebarea pentru 500.000 de dolari, iar ceea ce el considera că ar fi răspunsul corect chiar era răspunsul corect. Dar s-a oprit totuși la sfertul de milion. „Dacă aș fi jucat pentru mine, aș fi mers mai departe”, a declarat preotul pentru un post local de televiziune. „Mi se părea răspunsul logic, însă am urmărit această emisiune de suficient de mult timp ca să îmi dau seama că la acest nivel ceea ce pare logic nu este întotdeauna răspunsul corect. Așa că mi-a fost teamă. Dacă era pentru mine, aș fi riscat, dar nu am dorit să risc să lipsesc școala de bani.”

În timp ce spectacolul a fost înregistrat vara aceasta, a rulat la televizor doar în septembrie. Există și o înregistrare video cu preotul trecând de pragurile de 50.000, 100.000, respectiv de 250.000 de dolari.

http://www.catholica.ro/2016/10/12/un-preot-a-donat-cei-250-de-mii-de-dolari-castigati-la-un-concurs/

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024