Guvernarea PSD-ALDE- o mare greșeală pentru România

Scris de Ionel Bogdan. Posted in Politica

 La mai puțin de 10 zile de la instalarea cabinetului Tudose, aflăm că programul de guvernarea în baza căruia a fost votat în Parlament nu mai e de actualitate.
        În urma criticilor venite dinspre mediul de afaceri, impozitul pe cifra de afaceri nu mai este o certitudine, impozitul pe gospodărie se amână, taxa de solidaritate se mai analizează, iar despre salariul minim pe economie, Liviu Dragnea  a declarat că  acesta va crește anul viitor doar cu 100 de lei, până la valoarea  de 1550 de lei, iar majorarea la 2.000 de lei, indicată în noul program de guvernare, "a fost rostogolită probabil din greșeală".


       În acest ritm, o să aflăm în curând, că și acest guvern e o greșeală, așa cum s-a întâmplat și cu guvernul Grindeanu.
        Singurele certitudini sunt deocamdată pierderea burselor de către studenți pe perioada verii, pierderea burselor alocate medicilor rezidenți, scumpirea semnificativă a energiei electrice, între 8-12% și desigur ,,maleficul,,Soros care , după cum ne-a explicat domnul Tudose, îl atacă pe Liviu Dragnea ca să destabilizeze România.      
 Dacă ne raportăm la cele 6 luni de guvernare ale coaliției PSD-ALDE, în care și-au dat singuri jos propriul guvern, au schimbat două programe de guvernare,unul mai fantezist ca altul,  și au încercat să schimbe cursul luptei anticorupție, constatăm cu ușurință că actuala putere se luptă din răsputeri să destabilizeze țara, iar cea mai mare greșeală este, în acest moment, chiar coaliția de guvernare.
      
   Mediul de afaceri, economia, partenerii străini așteaptă stabilitate și predictibilitate de la guvernul român și, din păcate, actuala putere este incapabilă să asigure aceste lucruri.
      Credibilitatea în scădere a coaliției aflate la guvernare îi afectează pe toți românii care simt în buzunarele  lor și scumpirile din ultima vreme, și creșterea ratelor la bancă, și lipsa unor locuri de muncă mai bine plătite.
Iar poveștile cu Soroș nu țin loc de investiții, de politici coerente și de seriozitate la nivelul guvernării. Și ne mai fac și de râs în lume !


Ionel Bogdan
Președinte  PNL Maramureș  

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024