Varianta GRIGORIU

Scris de Ion Coja. Posted in Dezvaluiri


Text preluat de pe site, unde a fost postat printre comentariile la textul cu titlul de mai jos. Punem în discuția colegilor de site „varianta Grigoriu”, atât de incitantă, de provocatoare.

„Pentru prima oară în istoria sa, România nu mai plătește tribut nimănui!”

Epoca Ceausescu a fost cea mai ampla incercare de romanizare a institutiei de adminstrare a patrimoniilor material, biologic si spiritual a Neamului Romanesc, institutie numita in chip inselator: “Statul Roman”.
Ca si celalt incercari conduse de Ionel I.C. Bratianu, Miscarea Legionara si Ion Antonescu, si aceasta a esuat. Motivul esecului este grava subestimare a criminalitatii, vicleniei si experientei milenare in inselaciune la scara individuala si colectiva mondiala ale inamicului secular care de peste 300 de ani ne ataca neprovocat.



Statul Roman nu este romanesc. Statul Roman a fost organizat acum 160 de ani de conducerea etniei evreiesti pentru a exploata patrimoniul Neamului Romanesc in folosul exclusiv al etniei evreiesti. Statul Roman este un stat evreiesc sub falsa identitate de stat romanesc.

In mod absolut firesc este deci condus de evrei sub falsa identitate de romani sau prin niste „sclavi de casa” inrolati in organizatia evreiasca de goyimi numita bombastic „masonerie”, serveste exclusiv etnia evreiasca si apara interesul etniei evreiesti in contra tuturor altor etnii in primul rand a celei romanesti. Toate institutiile statului sunt subordonate intereselor evreiesti, sunt conduse de evrei sub falsa identiatte de romani sau scalvi de casa evreisti si executa activitatile dispuse de conducere cu romani care nu inteleg ce se intampla fiind determinati prin mijloace tehnice sa nu realizeze ca sunt derutati si terorizati.

In 300 de ani de cand suntem atacati „original” de aceasta etnie sub false identitati de conducatori de trupe de unguri, austrieci, turci, rusi, germani, americani etc. (fenomenul este identic si in cazul altor etnii) patriotii romani „se mocaie” sa desluseasca ce am patit si cauta solutii . De solutiile patriotilor romani evreii rad de se prapadesc caci au experienta de peste 2,000 de ani de aplicarea a metodelor de inginerie economica, sociala si genetica asupra diverselor popoare astfel incat tot ceea ce noi ne putem gandi sa facem, ei deja au cunoscut in alte locuri, in consecinta pentru ei reactiile noastre sunt banale si bine cunoscute.

Inamicul secular ne omoara fara ezitare tot ce se naste mai bun intre noi cu scopul ca poporul sa ramana fara aparatori, etnia romanesca a fost condamnata la moarte de catre conducatorii etniei evreiesti acum 150 de ani si de atunci Neamul Romanesc este executat de calai externi si interni incepand cu cei mai buni romani. A pus dl. Coja un citat remarcabil a ideologilor principali pe faţă ai inamicului: “Românii sunt un popor fără istorie, destinaţi să piară în furtuna revoluţiei mondiale. Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevoluţiei şi vor rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor naţional, la fel cum propria lor existenţă, în general, reprezintă prin ea însăşi un protest contra unei măreţe revoluţii istorice. Dispariţia lor de pe faţa pământului va fi un pas înainte.” Karl Marx și Friedrich Engels, OPERE COMPLETE, vol. 8, pag. 229.http://ioncoja.ro/doctrina-nat….

Romanizarea Statului Roman este in esenta sa, porcesul de oprire a punerii in aplicare a condamnarii la moarte a Etniei Romanesti, in fapt salvarea Neamului Roman de la moartea decisa de conducatorii Etniei Evreiesti.

S-a incercat de 4 ori sa se romanizeze acest stat, fals romanesc, dar de fiecare data s-a esuat, ceea ce este absolut normal, caci e statul evreilor, nu al nostru. Din proiect si din experienta ei si-au creeat ample instrumente de aparare a acestui stat, instrumente de asigurare a controlului atat prin mijloce clandestine interne cat si externe. Din proiect ne-au lasat portite deschise sa incercam sa iesim din marasm numai pe acolo pe unde el ne poate macina, ca strunga la oi. Patriotii predecesori nu au stiut despre inamic destul inainte de a se lua la tranta cu el. Sa romanizezi statul organizat de evrei in Romania e ca si cum ai vrea sa palestinizezi statul Israel organizat de evrei in Palestina. E cam caraghios, nu? Cu observatia ca in Romania nu pot veni pe fata niciodata cum o fac in Palestina.

Sa nu ma intrebati care e solutia ca nu stiu. Stiu insa ce nu e solutie, respectiv orice tentativa de romanizare a statului evreiesc din Romania pe caile oferite de sistemul construit de ei. Banii, puterea, inteligenta, geniul, talentul oratoric sau militar, sacrificiul a milioane de romani nu au folosit inca la nimic. Am aflat insa ce sa nu facem. Dar ce sa facem nimeni nu stie inca sau ….. poate se stie dar nu am aflat noi inca.

IDENTITATEA FALSA este O TEHNOLOGIE DE INSELARE perfectionata de aceiasi oameni de peste 2,000 de ani, adunadu-se o considerabila experienta, poate unica in istoria cunoscuta a Lumii. Aceasta tehnologie este aplicata la toate nivelele: la nume de persoane, la nume de institutii, la nume de state, la etnii. In mod identic este utilizata si FALSA CALITATE de conducator, de victima, de faptuitor, de decident iar cand ambele sunt utilizate conjunct, efectul este devastator pentru cei inselati. Tehnologia este adaptata la produse, la alimente, al medicalmente, la domenii profesionale, la istorie, la stiinte. Va puteti imagina ce efect are un caz in care un om sub falsa identiate si falsa calitate prezinta niste informatii false cu un fals scop si i se alatura cateva sute care fac exact acelasi lucru si il sustin? UN intreg popor este dezorientat pe zeci de ani.

Intre 1958 si 1964 Dej si Ceausescu au alungat din functiile de conducere din stat pe toti evreii care au instaurat comunismul cu forta armatei URSS intre 1944 si 1958, dupa care au incercat sa romanizeze statul dar nu au reusit fiind asasinati. Ei au indepartat numai o parte vizibila a conducerii statului evreiesc din Romania, fara sa afecteze pe cei adanc conspirati avand si nume romanesti de zeci si chiar sute de ani, o organizatie secreta, clandestina, invizibila pentru popor, care a subminat pozitia lui Ceausescu pana cand i-au facut de hac iar conducerea etniei evreiesti si-a luat din nou statul inapoi.

Ceausescu a fost preocupat exclusiv de un singur subiect: apararea armata a tarii fata de o invazie a URSS, adica de a impiedica preluarea Statului Roman de catre evrei din nou prin forta armata a armatei URSS. Intreaga economie a fost organizata in acest scop, inclusiv concentrarea industriilor de aparare in Transilvania ca ultim bastion de aparare in caz de invazie (aviatie si transport rutier la Brasov, armament usor la Cugir si Tohani, explozibili la Fagars si Tg Mures etc.). Ca urmare a acestei politici mai existam intr-o bucata, intrucat s-a impiedicat ocuparea tarii de URSS la 1989. Intre timp, Vadim Tudor se ocupa de spectacolele grotesti pe stadioane acceptate de Ceausescu in dispret doar pentru ca a fost convins de Vadim ca aparenta popularitate va descuraja o invazie a URSS. In acelasi timp, MOSSAD-ul prin Mihai Florescu si altii se ocupa de titlurile academice ale Elenei. Faceti rog un inventar cat de romaneasca este Academia Romana, cati romani sclavi de casa la evrei si cati evrei sub falsa identitate de romani au fost si sunt membri ai Academiei, Academie care ascunde continuu adevarul despre istoria noastra reala si atacul concertat pe toate planurile asupra Neamului Romanesc.

Economia fusese dezvoltata in forma UNUI SISTEM INTEGRAT care, contrar propagandei antiromanesti, era extraordinar de eficient si eficace, al carui profit era jefuit intre 70-100% de strainii adanc conspirati de generatii sub false nume de romani. Imediat dupa 1990 a fost dezmembrat in parti componente care, nefiind de la bun inceput concepute sa se sustina independent, s-au asfixiat economic in scurt timp. Astfel toate intreprinderile au ajuns nefunctionale mai putin cele care s-a urmarit a fi preluate operational de care s-a avut grija speciala. A existat un CSP – Comitetul de Stat al Planificarii care se ocupa de coordonarea fluxului economic in tot statul si aranja ca poporul sa fie infometat iar profitul sa ramana in strainatate la firmele evreiesti cumparatoare a productiei subevaluate fara stirea conducerii tarii. In CSP nu prea se gaseau romani.

In toate institutiile statului si unitati economice inainte si dupa 1989, precum si in securitate inainte de 1989, au fost si sunt 4 categorii: 1) evrei sub falsa identitate de romani, 2) sclavi de casa ai evreilor, 3) oportunisti si 4) patrioti. primele 2 categorii au o agenda antiromaneasca conspirata, a treia o agenda strict proprie in limitele legale si a patra o agenda in interesul autentic al Neamului Romanesc ancorata in valorile istorice si adanci.

In CSP, in conducerea firmelor de comert exterior, in sectiunea de legatura cu conducerea statului erau doar din categoria 1 si 2.

Subminarea legaturii intre Ceausescu si popor s-a facut prin, in ordinea eficacitatii:

– blocarea comunicarii intre organele functionale ale sistemului si Ceausescu;

– bancuri cu Ceausescu si familia sa;

– zvonuri;

– blocarea utilizarii instrumentelor de comunicare in masa – radio, tv, ziare, reviste – pentru informarea corecta a publicului

– propaganda postului Europa Libera, in intregime operat de evrei si romani sclavi de casa ai evreilor,

– lipsuri materiale, alimentare si discomfort general pentru populatie;

Astfel Ceausescu si grupul de patrioti care au facut si aceasta incercare de romanizare a statului, au facut multe lucruri foarte bine dar le-au facut incomplet. Mostenim de la ei certitudinea ca putem enorm de mult cand nu suntem boicotati si subminati, ce anume trebuie sa faca patriotii, ce anume sa nu faca patriotii dar mai ales a ajutat enorm la identificarea inamicului si metodelor lui de lucru in mare detaliu.

Dar cea mai valoroasa mostenire careia ii vom datora o mare parte din viitor este ca au creat conditiile de regenerare a inteligentei inalte si talentelor avansate in Neamul Romanesc intrucat de la 1958, gratie lor lor, nu ne-au mai fost asasinati sau si distrusi prin diverse mijloace cei mai buni dintre romani. Multi din cei ce citesc aceste randuri nu ar fi exsitat daca Dej si Ceusescu nu ar fi protejat cum s-au priceput, bine, rau, Neamul Romanesc de atacul conducatorilor Etniei Evreiesti. Suntem la a treia generatie de romani care nu au mai fost distrusi dupa ce s-au nascut.

Lucrurile nu sunt nici bune nici rele. Asa sunt. Pentru evrei sunt bune dar nefinalizate ceea ce este foarte enervant pentru ei, pentru romani nu sunt bune de loc. Unii romani inteleg si le convine, altii nu inteleg si se adapteaza supravietuiesc, altii nu inteleg si bombane, altii inteleg si se limiteaza de a da indicatii de actiune in gol, altii inteleg si incearca schimbari cu cunoscutele efecte nule din motivele descrise mai sus.

Asa inteleg eu acum Epoca Ceausescu, dupa ce inainte de 1989 il uram din tot sufletul. Schimbarea de intelegere am facut-o cand am ignorat textele si am studiat exclusiv faptele. Asa am ajuns sa nu ma mai incred in ce cred ca stiu si asa am inceput sa stiu.

Stramosii ne-au invatat: “Dusmanul cunoasterii nu e lipsa cunoasterii ci convigerea ca cunosti, astfel vei respinge informatia noua, chiar daca ti-ar putea salva viata.”

Predecesorii ne-au prevenit şi ne-au arătat ce să facem: Corneliu Zelea Codreanu ne-a lăsat cu limbă de moarte în Testamentul său Politic: „Totul se reduce la cunoaşterea inamicului şi, în momentul în care, noi Românii, îl vom cunoaşte, îl vom învinge.”

Doamne-ajuta!

Adrian Grigoriu 29 decembrie 2014.

http://ioncoja.ro/varianta-grigoriu/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024