Prefectul Anton Rohian a ajuns marioneta primarului Catalin Chereches

Scris de IR Rosiianu. Posted in Administratie


Exact in ziua in care s-a consumat un nou termen si exact cu o zi inaintea de pronuntarea din dosarul Romaltyn – Consiliul Local Baia Mare, taciturnul prefect Anton Rohian ii canta in struna lui Catalin Cereches


Desi se agita zilnic mai abitir ca un vin spumos de cea mai proasta calitate, cel care bea vin mai de soi cu amicul Florescu, cel caruia i-a angajat nevasta la Prefectura pe furis sta capra in fata (o)primasului cu tinichele pe la DNA.

Din cauza lui Florescu ii face jocurile lui Kake

Cum Claudiu Florescu taman ce amu a fost cadorisit sa raspunda de partea de folclor la Trustul eMM, prietenul lui de pahar si al deputatului Gheorghe Simon s-a gandit sa-i multumeasca celui care i-a dat si lui o pita sa manance, adica primarului, cel care NU este proprietar al trustului local.
Adicatalea sa raspunda bunavointei acestuia in acest sens, sa intoarca gestul cumva, sa nu ramana dator.
In atari conditii, Toni Rohian reconfirma faptul ca este habauc de cap si ca uda canapeaua, fara sa bage insa de seama asta.
Dupa ce a tacut ca muta-n papusoi si dupa ce n-a avut sange-n instalatii cand noi am scris ca a angajat-o pe muierea lui Florescu taman ca sa-i ia locul lui Dan Buca, fapt care s-a intamplat deja, la fel facand si cand noi am aratat clar ca folclorista din propozitie intra in atentia ANI fiind si functionar public si prezentator de spectacole la Kake, mucalitul prefect a… vorbit!
A vorbit azi, cum v-am zis, adica in ziua procesului si taman inainte de pronuntare.

(SI) Prefectura Maramures favorizeaza eMM

Intr-un material publicat in data de 3 septembrie am aratat cat se poate de explicit faptul ca al nostru Kake ii favorizeaza pe cei de la eMM.
Am aratat atunci ca in timp ce la eMM articolul semnat de insusi Catalin Chereches a fost publicat la ora 16:41:52, NOI, colistenii am primit mailul – aci adaugati timpul de procesare a textului, etc, ca nu eram toti mereu pe faza – abia la ora 17:03.
Si inca de la un personaj care NU EXISTA in organigrama Primariei!
LA FEL, EXACT LA FEL am patit SI ASTAZI!
Onor a treia nevasta a lui Florescu folcloristul, cea care este pupila prefectului Anton Rohian si care i-a luat locul lui Dan Buca ne-a trimis „colistenilor” un material cu pozitia (capra, zicem noi!) a prefectului pilos la Bucuresti vis-à-vis de disputa CL Baia Mare – Romaltyn.
Repetam, taman in ziua procesului si exact cu o zi inainte de pronuntare.
O pronuntare ce va fi data de judecatorul Crina Opris, cea care a inlocuit-o pe Simona Oltean, al carui sot lucreaza la Primaria Baia Mare.
Pana una-alta, revenim, la eMM textul cu pricina ERA DEJA publicat la ora 13:01:06, iar noi – PULIMEA! – am primit mailul la ora 2:12 PM.

In loc de PS

Ori nevasta lui Florescu in saboreaza pe prefect si asculta mai mult de sot decat acesta, ori prefectul sta capra de-acum in fata lui Kake, ori acesta are atatea ceasuri amu de cand e prefect, fiecare setat pe cate un fus orar – n-am zis oral! – incat prefectul nu stie cat e ceasul!

http://www.emaramures.ro/Stiri/87560/HOTARARE-Prefectul-nu-va-ataca-in-contencios-administrativ-decizia-CL-Baia-Mare-Hotararea-care-reglementeaza-regimul-economic-al-zonei-in-care-functioneaza-Romaltyn-este-legala-

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024